значи замислил съм да почвам интериора на моя Голф ,и като изключим волана,педалите и другите задължителни неща имам една идеика ,значи искам да сложа едни допълнителни уреди
ето ги и тях:
http://redline-tuning.com/info.php?id=249&m=Интериор&c=2&p=25
http://redline-tuning.com/info.php?id=248&m=Интериор&c=2&p=25
а мисля да ги сложа тук :
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... _id=152413
мисля да стане нещо подобно с такава хромирана дебела ламарина ;
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... _id=152414
Въпроса ми е ,могат ли да се свържат тия уреди без проблеми и има и кои да го направи (Ваското 1 дали ще се навие??) и колко ще ми струва.Значи аз ще си набава матерялите и ще ги пригодя и направя ще остане само свързването .Айде кажете си мнението ,дали ще стане и дали ви харесва??
Една идея за интериора -има ли кои да се справи??
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
prj57 написа:Тоя уред за налягането на маслото електрически ли и или механичен, защото от тва ще ти зависи много връзването......
Аз имам такива уреди в моя Голф на същото място но съм използвал царбонова поставка за тях..... ако намеря снимката някъде ще ти покажа....
я даи една снимка и кажи от каде си купил уредите и поставката ??и колко ти е излезла и кои ти ги е свързвал

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
prj57 написа:Уреди и поставка си купих от Ирландия за 90-100 евро всичко (карбонова поствака за два уреда+ волтметър+ налягане на масло)
Сложих си ги сам, елементарно е......
пусни некоя снимка да видя как е станало и каза нещо за механични или електронни уреди ,какви трябва да взема за да станат.Даи повече инфо моля

П.П за изработката аз ще си го направя,незнам дали аз ще мога да ги свържа за да работят както требва
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
налягането на маслото се взима от над маслиния филтър.... електрическия идва с датчик който се завива там, при мен има 3 дупки, едната си е за лампата на таблото и в нея има датчик, другите 2 са запушени с тапи, махнах едната тапа и завих датчика на инструмента, моя е електрически и се връзва с една жица от датчика за уреда, механичния взим масло с тръбичка и го носи до уреда в купето!!!! Тръбичката трябва да е яка за да издържи темп и налягането на маслото, но според мен не е добра идея да си разкарваш масло от двигателя в купето....
Темп на маслото трябв според мен и то там да се завие само че неговия датчик ще мери температурата, по принцип това е по добър начин да се мери темп на двигателя от колкото през водата или охладителната течност.... Пак по същия начин, механичния носи масло и го мери при уреда, електронния го мери на място и дава електрически сигнал по кабела...
+ и - на системите:
Механиката е вечна, докато електрониката се скапва, тва го знаеш...
Кабел се прокарва по лесно от тръба....така че в полза на електронния
Електрониката е по надежна в случай на пробив, докато механиката ако се пробие имаш масло с около 90 градуса да ти се разхожда с около 2 бара налягане из купето !!!!
П.П. Не мога да си намеря снимките на изделието, май ги имам само на хартия но са в БГ
Темп на маслото трябв според мен и то там да се завие само че неговия датчик ще мери температурата, по принцип това е по добър начин да се мери темп на двигателя от колкото през водата или охладителната течност.... Пак по същия начин, механичния носи масло и го мери при уреда, електронния го мери на място и дава електрически сигнал по кабела...
+ и - на системите:
Механиката е вечна, докато електрониката се скапва, тва го знаеш...
Кабел се прокарва по лесно от тръба....така че в полза на електронния
Електрониката е по надежна в случай на пробив, докато механиката ако се пробие имаш масло с около 90 градуса да ти се разхожда с около 2 бара налягане из купето !!!!

П.П. Не мога да си намеря снимките на изделието, май ги имам само на хартия но са в БГ
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ако купя втора ръка уреди от Ауди ,дали ще могат да се вържат на Голфа????
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
madcap написа:като гледам тоя магазин е в Хасково , ако искаш утре мога да ида да питам кое , как и т.н.
ако имаш некви питания , кажи ,аз ще ги питам
ми питаи дали да механични или електронни,имат ли неква гаранция (или Франция)

и дали може да ги монтира начинаещ или требва професионалист ??
Мерси предварително
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11
www.arenabg.com написа:ако купя втора ръка уреди от Ауди ,дали ще могат да се вържат на Голфа????
Значи моите са от ауди вързани са и си бачкат чудесно и са на същото място дето показа колегата
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
В самия саит има възможност за задаване на випроси он-лайн
Аз лично съм питал един път, отговарят в рамките на 1 работен ден!

Аз лично съм питал един път, отговарят в рамките на 1 работен ден!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 11
PL-16v написа:www.arenabg.com написа:ако купя втора ръка уреди от Ауди ,дали ще могат да се вържат на Голфа????
Значи моите са от ауди вързани са и си бачкат чудесно и са на същото място дето показа колегата
може ли в процеса на работа след като остане само свързването да ми дадеш едно рамо било то с ЛС -та било то на място пък ще почерпя Beer
П.П днес ще ходя до симеон да търся уреди и ако намеря почвам
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
можеш ли да ми препоръчаш от каде мога си ги взема(става въпрос от БГ) същите заедно със стойка ама такава за колонката и имаш някъкви снимка да качиш да видя как е станало че съм силно решен слагам такива глезотиикиprj57 написа:Най важните прибори за мен са Нлягане и Темп на масло и Уред за сместта (Air/Fuel gaufe)