Основен ремонт на поло 1.0......колко струва?
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
Основен ремонт на поло 1.0......колко струва?
Та питането ми е колко според Вас, излиза основния ремонт на такъв мотор......колата е 95-та година, диагнозата е "задрал първи цилиндър"......интересува ме най-вече чаркаляка, за труда не говорим.....
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
smurf написа:ааа тука ме разочароватеаз очаквах да обадите цени нещо, а то разни фантастики за нови блокове....айде нема нужда......направо
на темата
ееееее-е-е смърфи (полу-градски) да не вземеш сега да се расърдиш на нашият подфорум...

Значи колегата на когото е това мнение :
LORD KilleR написа:E аз правих основен ремонт! Излезе на "скромната" сума от около 1250,00лв.
Кара поло 93г 1043 куб AAU 45коня , това е двигател близнак на този за когото питаш - еднакви бутала-ход, (глава - мисля) и незнам какво още. Май разликата е само в това ,че полото за което питаш има обтяхаща ролка за разлика от ААU на което обтягането на ангренажният ремък става от водната помпа и няма отделно ролка - така ,че ценита ще е почти същата.
Колегите са се подвели от това което си написал ,че полото е с двигател 1.0, така се водят деигателите с алуминиеви блокове които са 999 куб ,пълни инжекциони и са 50 коня , а това за което питаш ти се води 1.05 и е 1043 куб 45 коня
Колега, не мога да ти кажа колко струва ремонта защото не уточняваш дали е бутало само или и цилиндър. Но мога да те успокоя че даже и да ти е алуминиев блока, то ризите са чугунени и по всяка вероятност те се сменяват, ако ли не то един добър шлайфист би поставил втулка - риза. Така, че не е страшно. А всичко останало е въпрос на договаряне с майстора.
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
дф
Абе колеги сори за офтопика ама ме интересува какъв е кода на моя двигател че не ми се слиза до гаражаAnbuch написа:smurf написа:ааа тука ме разочароватеаз очаквах да обадите цени нещо, а то разни фантастики за нови блокове....айде нема нужда......направо
на темата
ееееее-е-е смърфи (полу-градски) да не вземеш сега да се расърдиш на нашият подфорум...![]()
Значи колегата на когото е това мнение :LORD KilleR написа:E аз правих основен ремонт! Излезе на "скромната" сума от около 1250,00лв.
Кара поло 93г 1043 куб AAU 45коня , това е двигател близнак на този за когото питаш - еднакви бутала-ход, (глава - мисля) и незнам какво още. Май разликата е само в това ,че полото за което питаш има обтяхаща ролка за разлика от ААU на което обтягането на ангренажният ремък става от водната помпа и няма отделно ролка - така ,че ценита ще е почти същата.
Колегите са се подвели от това което си написал ,че полото е с двигател 1.0, така се водят деигателите с алуминиеви блокове които са 999 куб ,пълни инжекциони и са 50 коня , а това за което питаш ти се води 1.05 и е 1043 куб 45 коня

- speka
- Автомобил:
- Двигател:
d
ее а стига бе аз се чудя шо се изтрелва така по светофарите а то половерчето било пълна инжекция ами викате в малкия талон ли да тарся кода на двигателя утре ше го видя че сега много студеноAnbuch написа:АЕR се произвезда от 96 г до 01г ,а ALL от 97 до 01 г ,така че не се знае с кой точно си
за първият го дават да върви най-малко с бенз 91 ,а за вторият с 95 ,ама иначе и в давта случея инжекцията ти е ФуЛ
Anbuch написа:и в големия го има
Да уточня-САМО в големия талон е номера на двигателя....Нещо от типа-AAU1694031-Важни са буквите,не цифрите

А иначе Вили е прав-кви илядо лева за осн.ремонт,за кво чудо говорите бре хора....Тя цялата кола е взета за 300евра от някъде....Разтърси се за
матор 2злоупотреба
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
фф
ами погледнах го големия и го разбрах AER 999 С 37 киловата тва колко коня е според мен 50 ма не съм сигурен 1 киловат на колко Hp се равняваAnbuch написа:и в големия го има
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”