!!! СПЕШНО - закъсал колега на магистралата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
FreeSoul написа:Този телефон 146 не е ли национален? Мисълта ми е да им пратят кола от Пловдив,а не от София
До колкото знам се плаща и курса за връщането на пътната помощ до града от която е дошла. Май ими тарифа за натоварена и за празна. Поне така беше аз като направих 360 side flip с едно Ситроенче преди години. Поне да дойде кола от Пловдив да каже какъв е проблема и дано да се оправи на място.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
galaboff написа:Спирт за горене ще оправи нещата...
Спирт си слагай на твойта печка!
недей да даваш такива глупави съвети!
Спирт се слага в бензина за да абсорбира водата за да изгори в цилиндрите.
Вода /спирт/ в двигател, който пали от сгъстяване е фатално!
На дизелов двигател се слага газ за осветление за да разгражда парафина и не позволява нафтата да се желира.
Обикновенно нафтата се желира в горивопровода защото е отдолу под пода на автомобила и е изложен на студ и вятър.
Всъщност газта за осветление е ниско октанов бензин.
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на ники за темичката,благодаря на всички за мненията и най вече благодаря на колегата който лично ми се обади за да помогне с каквото може но вече чакахме бус от Стара Загора да дойде не се наложи да се помага но за съжаление не разбрах как се пише във форума понеже не бях на себе си от яд и студ но ще му кажа само че ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОщИЕТО в района на Стара Загора може да разчита на мен и на този ГСМ 0888401577
За буса не можахме да го запалим понеже нямахме и много опити за въртене на стартера заради ниската температура и слабите акумулатори.Силно съм впечатлен от ценоразписа на пътна помощ
които обраха някоя любезност от моя страна и в крайна сметка намерихме друг бус който да ни изтегли до сервиз в пловдив където го оставихме и филма прилючи.Иначе изкарахме 5часа и половина в загасен бус и определено не е приятно но се случва няма как 

rusiq_24 написа:.... но за съжаление не разбрах как се пише във форума понеже не бях на себе си от яд и студ ....
rusiq_24-ти ли закъса бре....Добре че всичко се е нормализирало и вече сте на топло!!!
Нека колегата,дето ти се е обадил,да пренебрегне скромноста и да си признае

П.С.в случая няма значение точно какво се е случило и дали спирт,газ за горене или подобна субстанция требе да се сипе

Важното,според мен,е че вече няма проблем с хората,един съфорумец си е предложил услугите на непознат човек

"А това ли е на-важното?..."-както се казва в една реклама за бира

Върни се в “ОФФ-Топик - други”