няма такъв сняг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smoke написа:някой знае ли как е хавата по пътя Ст.Загора - Бургас Rolling Eyes
налага ми се да пътувам утре а в други ден го дават да вали Rolling Eyes
Скоро скоро баш не е, аз се прибрах вчера сутринта след 24часа път от слънчев бряг до София.
Значи пътя е ужас не се чисти като хората има мног тирове и те закъсват. И свата мазано.
От софия до Стара Загора добре, после до нова загора не е далече, но много проблемне участък. Ако има вятър почти сигорно ще има преспи и виелица. Във виелицата е малак ад на моменти съм карал със под 5км/ч че не се знае къде е пътя.
Нова Загора - Сливен беше почистен пътя. В раяно на Сливен даже си беше супер.
Второ проблемно място ти е Петолъчката. Там е много открито и беле супер виелица, аз като минах. Там са големи преспи!!!
Немога да ти помогна с актуална пътна информация защото аз сам се убедих, че тя пътната обставно се мени буквално с минути....
Моя савет е не тръгвай с колата! Влака е по-добрия вариянт.
Предполагам ако е слънчево и тихо утре ще почистят ама сигорни неща няма. На кат неможеш да вярваш те обикновенно са най-зле информирани за пътната обстановка. По радиото обикновенно повтарят една и съща информация цял ден, което я прави невярна....
Може би по-точна информация може да получиш от пътна помощ и гражданска защита. Затова им запиши телефоните!
- vaalentin70
- Автомобил:
- Двигател:
Хайде и аз да си кажа мнeнието:
Сега си му е времето да вали сняг.
Това ,че ние плащаме на калпави управници -е друга приказка
Ако немислите така-попитайте хората който са били повече от 12 часа в преспите на сливенската Петолъчка
Иначе последен собствен опит:на 2.01.2008г. ,В.Търново-Варна,около240км-пролазени за 20часа
Сега си му е времето да вали сняг.
Това ,че ние плащаме на калпави управници -е друга приказка
Ако немислите така-попитайте хората който са били повече от 12 часа в преспите на сливенската Петолъчка
Иначе последен собствен опит:на 2.01.2008г. ,В.Търново-Варна,около240км-пролазени за 20часа
Последна промяна от vaalentin70 на Съб 05 яну 2008 17:45, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
racing_fan написа:Eййй пред историческия музей в Бояна днеска за първи път лъзгах истински, едни приятел ме викна. Голям кеф ей, като на НФС-то хахаха. Ама на широкото става за открита зимна пързалка, баси леда. Как не съм знаел до сега за там... Вече искам на завои...
Аз на 3.1.2008 некъде към 6ч сутринта така хубаво лъзнах на 20 км от Чирпан, че хубу че беше една пряспа да ме спре да не пропадна 2 метра надоло в нивата и ме дозавъртя на 180 градоса.
Да ти кажа хич не си е кеф туй да се лъзгаш. Само късмета ми помогна. Ако бях забил доло няма вадене а най-близкия град на 20км помощ кой знае кога ще дойде.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”