Мнениеот Koksan » Пон 07 яну 2008 15:51
В новият АутоБилд има сравнение на комбитата! Според мен показателите по които класират Форда на първо място са смешни! Купи си го и сам провери! Колкото и да хвалят форд ... за мен не е хубав автомобил и затова съвсем скоро .. .лсед като направят по 60-70 000 км очаквам АутоБилд да почнат да пишат за проблемите!
Имал съм удоволствието да карам новият пасат ..... НЕНОРМАЛЕН е! Добре си се насочил към бензин, но имам приятел който работи във Сервиза в Плевен и казва че Дизеловите двигатели в момента са доста добри, пъргави и икономични спрямо бензините! 2.0 TDI и според мен е добрият двигател, да не говорим че има вече и 170к.с който е невероятен ... но е PD (помпа-дюза), а 140к.с. мисля че е Common Rail. За мен изборът е ПАСАТ!
П.С. И още нещо ... аз л;ично не съм доволен от сервизите на Мото Пфое .... по лошо стечение на обстоятелствата Моят тенекеджия, работи и с тях и лятото когато трябваше да ми се прави реглаж на преден мост след ПТП-то ... той го закара там, за да го направят без пари и после да си вземе от застрахователите за него! Еми ... момчетата не го направиха добре .... да не говорим че бяха казали че съединителят ми е за смяна ... жилото на съединителя и то било дефектно в самонатягането и един куп глупости ... на които баща ми се беше изсмял и ги беше попитал " Абе вие коли карате ли изобщо?" защото и двата чарка са си нови и работят (Да чукна на дърво) повече от перфектно, което е констатирано от не един и друг разбиращи майстори, че дори и от Фоксваген!
МОЯТ СЪВЕТ!!!! ПАСАТ без никаква НОТКА на размисъл!!!!
А колегата Shenko ... притежава такова добиченце и той може да ти каже наистина за какво иде рече по-обстойно!