baibradar написа:В по голямата си част Тракия е почистена до асфалт на много места дори е напълно суха. Информация от вчера след обед когато минах от там.
Естествено че Тракия ще е чиста, защото нея е чистят ЕС а не България ....
Green_Madness написа:Тръгнах в 9:30 от Бургас и сега се прибрах 18:30. Новата отсечка на магистралата в посока Карнобат е затворена! Минава се през стария път - през Айтос. Беше пълна свинщина пътя![]()
![]()
![]()
. Адски много лед! След Стара Загора пак е затворена магистралата и пак се минава през стария път - през Чирпан и после около 20 км е луда пързалка. Благодарен съм на колата ми, че издържа всичко на 100%. Иначе последните 100 км. преди София беше чисто и добре, но като цяло не се връзвайте на кретените, които тръбят по всички медии, че пътната мрежа е изцяло изчистена и всеки кара весел, усмихнат и спокоен. Карайте умната и задължително с въже за теглене и вериги в багажника + стабилни зимни гуми. Беше пълно с кретени, които бяха или с летни гуми или със зимни на 10-15 години. Сега ще шибна едно уиски, че бая нерви изхабих.
andro_ написа:Green_Madness написа:Тръгнах в 9:30 от Бургас и сега се прибрах 18:30. Новата отсечка на магистралата в посока Карнобат е затворена! Минава се през стария път - през Айтос. Беше пълна свинщина пътя![]()
![]()
![]()
. Адски много лед! След Стара Загора пак е затворена магистралата и пак се минава през стария път - през Чирпан и после около 20 км е луда пързалка. Благодарен съм на колата ми, че издържа всичко на 100%. Иначе последните 100 км. преди София беше чисто и добре, но като цяло не се връзвайте на кретените, които тръбят по всички медии, че пътната мрежа е изцяло изчистена и всеки кара весел, усмихнат и спокоен. Карайте умната и задължително с въже за теглене и вериги в багажника + стабилни зимни гуми. Беше пълно с кретени, които бяха или с летни гуми или със зимни на 10-15 години. Сега ще шибна едно уиски, че бая нерви изхабих.
Добре,че написа,че магистралата е затворена след Ст.З,че утре щях да се засиля по нея към Ст.З.Благодаря!
Green_Madness написа:До утре може и да я пуснат, но много ме съмнява - пътя през Чирпан, който ползвах вместо тази отсечка от магистралата беше много зле, представям си как е другият.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта