golf mk3 benz / tdi
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
golf mk3 benz / tdi
И по специално за мотора 1.6 75к.с. в него с клима, чудя се няма ли много да му е зор
Разхода как е?

Последна промяна от BeckoTDI на Съб 05 яну 2008 18:32, променено общо 1 път.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
щом седят така нещата дизела ... шот поне харчи ( и върви по-малко) . аз ако бях на твоето място щях да предпочета бензинкатаSw!zz3r0 написа:Може би трябваше да се доуточня. Колебая се поради 2-те оферти който имам: мк3 вариант 1.6 клима, другия е 4-вратка ГТ ТДи, а автомобила ще се кара предимно градско

Успех в избора

- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
Sw!zz3r0 написа:Може би трябваше да се доуточня. Колебая се поради 2-те оферти който имам: мк3 вариант 1.6 клима, другия е 4-вратка ГТ ТДи, а автомобила ще се кара предимно градско
хаха взимай ТДИ-то и не се занимавай с глупости, този бензинов мотор не може да движи с тез 75 коня, пък камоли с включен климатик. Пък после ще писнеш от скъпо превозване и ще вземеш да го скопиш още с некоя "ГАЗария"
stoqn_g60 написа:щом седят така нещата дизела ... шот поне харчи ( и върви по-малко) . аз ако бях на твоето място щях да предпочета бензинкатаSw!zz3r0 написа:Може би трябваше да се доуточня. Колебая се поради 2-те оферти който имам: мк3 вариант 1.6 клима, другия е 4-вратка ГТ ТДи, а автомобила ще се кара предимно градско![]()
Успех в избора
Нещо не схванх. Искаш да кажеш, че 1.6 мотора ще върви повече от TDI?

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
случайно и съм карал ТДИ (прехваления ) и после като карах бензин (1и 6) все 1 карах самолет . БЕНЗИНА СИ Е БЕНЗИНmi_ho написа:stoqn_g60 написа:щом седят така нещата дизела ... шот поне харчи ( и върви по-малко) . аз ако бях на твоето място щях да предпочета бензинкатаSw!zz3r0 написа:Може би трябваше да се доуточня. Колебая се поради 2-те оферти който имам: мк3 вариант 1.6 клима, другия е 4-вратка ГТ ТДи, а автомобила ще се кара предимно градско![]()
Успех в избора
Нещо не схванх. Искаш да кажеш, че 1.6 мотора ще върви повече от TDI?. И TDI-то няма да е спряло на едно място? Хм..., интересно мнение. А случайно да си се качвал на TDI?

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mi_ho написа:stoqn_g60 написа:щом седят така нещата дизела ... шот поне харчи ( и върви по-малко) . аз ако бях на твоето място щях да предпочета бензинкатаSw!zz3r0 написа:Може би трябваше да се доуточня. Колебая се поради 2-те оферти който имам: мк3 вариант 1.6 клима, другия е 4-вратка ГТ ТДи, а автомобила ще се кара предимно градско![]()
Успех в избора
Нещо не схванх. Искаш да кажеш, че 1.6 мотора ще върви повече от TDI?. И TDI-то няма да е спряло на едно място? Хм..., интересно мнение. А случайно да си се качвал на TDI?
Това ТДИ-то било некъв самолет

Ама пак сте се превъзбудили с тия дизели

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:mi_ho написа:stoqn_g60 написа:щом седят така нещата дизела ... шот поне харчи ( и върви по-малко) . аз ако бях на твоето място щях да предпочета бензинкатаSw!zz3r0 написа:Може би трябваше да се доуточня. Колебая се поради 2-те оферти който имам: мк3 вариант 1.6 клима, другия е 4-вратка ГТ ТДи, а автомобила ще се кара предимно градско![]()
Успех в избора
Това ТДИ-то било некъв самолет![]()
Ама пак сте се превъзбудили с тия дизеличе са хубави спор няма ама не се надъхвайте толкоз много с подобни коментари щото става смешно.
Господин GTI, да Ви попитам Вие някога сядали ли сте зад волана на seat Ibiza 1.9 TDI Cupra 160 магарета, та сте компетентен за вървенето на бенз/дизел
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”