Ел. самобръсначки

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 05 яну 2008 22:37

Lawyer написа:
vladtod® написа:и кво ,ся не се бръснеш ,кола маска ли направи или лазерно ги унищожи?

Явно не си се срещал с колегата orgasmatron. :wink:
Смятам, че това е загуба, която е добре да наваксаш колкото е възможно по-скоро! :офф
    :да: mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Съб 05 яну 2008 22:44

Lawyer написа:
vladtod® написа:и кво ,ся не се бръснеш ,кола маска ли направи или лазерно ги унищожи?

Явно не си се срещал с колегата orgasmatron. :wink:
Смятам, че това е загуба, която е добре да наваксаш колкото е възможно по-скоро! :офф

да не съм самолет ,че да познавам всички .Мноо ми е интересно как наваксахте "загубата" ,жени ли станахте?mhihi

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 05 яну 2008 22:46

vladtod® написа:Мноо ми е интересно как наваксахте "загубата" ,жени ли станахте?mhihi
Пихме по бира.

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Съб 05 яну 2008 22:46

orgasmatron написа:spam
малей 150 -250 лв за самобръсначка

тази операция я намразих в казармата, няма нищо по приятно от това сутрин да ти се стича студената вода със сапун в ръкава. още не мога да го забравя :) и за това не практикувам такива неща, преди няколко години се опитах да се обръсна - все едно бяха клали прасе в банята.

spam

Точно това имам предвид и аз - водата в ръкава и после мокър ръкав. Отделно тая лигава смес дето няма измиване. Добре че има кърпи все пак :)

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Съб 05 яну 2008 22:54

vladtod® написа:Мноо ми е интересно как наваксахте "загубата" ,жени ли станахте?mhihi

И аз не съм самолет. Аз също не познавам всички. Познавам обаче доста колеги от варненската група - без да съм самолет. Колкото до глупавата ти реплика, оставям я без коментар и повече не смятам да пиша в отговор на твои постове.

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Съб 05 яну 2008 22:56

веселин написа:Забрави за електрическите
Изображение
Тва е най-доброто - пробвал съм всичко излязло на Жилет - включително и тая хуйня с батерийката , ами върнах се на старите ножчета :respect

Наистина това е ИСТИНАТА!!! Много добре бръсне и ножчетата й са сравнително евтини! Имам и тая последната на Жилет ама нищо не прай, само ме гали :)

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Съб 05 яну 2008 23:05

Откак имам брЪдЪ все се канех да си купя ел самобръсначка,ама не ми се даваха стотици левове.В крайна сметка си купих Philips Norelco 7140

Изображение

ето и линк към техномаркет за скромната сума там от 200 кинта
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09023998

... и прибирам се аз ама съм прясно избръснат,ефект нулев,чакам един ден пак нищо,минаха три дена - викам време е ,толкова нерви изхабих за ниищо,тъпата самобръсначка бръснеше с родилни мъки,беше тормоз за мен и за нея...Кофтито,е че по-скъпите филипси не бръснат по-добре,а просто издържат повече на батерия,зареждат се по-бързо и разни такива енергофункции имат. :cry:

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Съб 05 яну 2008 23:39

nd2nd написа:...
Наистина това е ИСТИНАТА!!! Много добре бръсне и ножчетата й са сравнително евтини! Имам и тая последната на Жилет ама нищо не прай, само ме гали :)

И аз такава ползвам от доста години. Наскоро ъпгрейдвах дръжката, че беше гранясала. Поставката остана старата, щото вече ги продават без. Обаче не е проблема в бръсначката, а в технологията и най-вече в оливането и финалното измиване на остатъци от пяна. Ама като чета май така ще трябва да се кара и занапред. Все пак ако ел. бръсначката може що-годе да върши работа може да приложа комбиниран вариант. Един път "мазно" бръснене, после 1-2 пъти ел.

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Нед 06 яну 2008 2:13

vekatap написа:Изображение
ама oт тва по гладко няма да те избрасне електрическата самобръсначка, да знаеш :drunk

И аз използвам същата но не може да бръсне чак до гладкост остава си съвсем малко брада но това не ми пречи,щом съм я купил ще я ползвам :wink:

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 06 яну 2008 8:40

Тия електрически самобръсначки са си боклуци .Едно време ги продаах и отогава съм се отвратил от тях.Най добре се бръсне човек както ни научи старшината в казармата .Трябват ти 100 гр 99 градусов спирт, запалка и една мокра хавлия .НО С ХАВЛИЯТА ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВАШ БЪРЗО :lol:

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Нед 06 яну 2008 10:30

Момчета от 9 годин имам такава самобръсначка .Е нема такова чудс
Вярно ,че малко остаря като модел но е куче Преди 6 години купих на баща ми същата Неговота брада е като телена четка Отначало подходи много :lol: но досега с друга бръсначка спря да се бръснеКато му умря батерията на рев го избиваше .Купих нова батерия за 7 лв с тройно повече Аh и сега като я зареди я отперва за 1 месец напред.Сега е ред на моята за смяна на батерия.Самобръсначките са с три глави и не съм сменял нищо друго.Бръснат и по дълга брада но трябва да са добре заредени щото иначе скуууууууубят :D

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Нед 06 яну 2008 11:32

ама oт тва по гладко няма да те избрасне електрическата самобръсначка, да знаеш :drunk
Пробвал съм почти всякакви способи за бръснене и възможно най гладкото което съм постигал е с бръснач и класическо бръснарско ножче.Иначе и аз ползвам разни жилети,имах и филипс с две глави електрическа и съм я ползвал 2 пъти само

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Нед 06 яну 2008 13:28

ха аре тука съм компетентен ще се обадя със ел брасначка ми беше първото бръснене 96 година и се бръсна и досега с такава сменил съм 6-7 вече не помня колко само норелко под това име продават филипс в щатите смея да твардя че са най-добрите,и така от модел до модел балкан разлика бил съм и доволен и недоволен както винаги по скъпите са по хубави, колегата дето пише че се бръснал в леглото аз не бих падат косъмчета може да са малко ама падат,дали скубят ? ами скубят ако си на 4 дена и ти е гъста брадата като моята или не си сменял много време ножчетата скуби за това си имат едно дето го водят за бакембарди минаваш се с него и няма да те скуби може и само с него да се бръснеш тогава брадата ти стои като на два дена :wink: , и да не си вземеш някоя плоска че те са такава пародия не ми се говори само на филипс с трите ножчета и да знаеш че под 120лева свястна няма ако си вземеш някоя за 50 лева не само няма да си доволен , ще псуваш че си се набутал ама то там разликата е като да сравняваш жигула и пасат :wink: айде поздрави

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Нед 06 яну 2008 14:12

сега ползвам такъв GILLETTE и сам доволен за сега.имам и S.EXCEL и МACH3-ползвам ги и трите зависи кога как ми скимне.бръсна се отдавна и макар че не съм ползвал никога елктрическа 100% някоя хубава си заслужава.всичко което пави животеца ти по-лесеен е радост.аз ползвам електрическа четка за зъби на BRAUN mhihi защото мене лично пваче ме изнервя да си мия зъбите откокото да се бръсна :wink:

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Нед 06 яну 2008 15:17

Я-Я-Я какво чуват моите уши тука из форума,ел самобрасначки,на колегата вода му влизала в рькава, на третия му скубелу.АААА я се стегнете оу :lol: какви мьже сте. Вии утре не за, ел самобраснсчки ми за ел самое...чки ще замечтаите. Ма не сте ми биле новобранци в казармата че да видиш какво става. Грацкия ми от Варна лежа си каза и бзз-бзз се брьсна в леглото(в крьга на маитапа като някои палава девоика ми прозвуча която и е студено да излезе изпод юргана) :lol: .За мене няма по приятно нещо да стана рано сутринта да се окьпя да изкарам старото добро каро да забьркам една хубава пяна, през това време ножчето седи под пуснатата вода да се накисне, и да му шибна една контра, е те това е, денят ми трьгва по друг начин. СВЕЖАРСКАТА. Сега някои ТИИИН няма да се учудя ако ме изкара и садомазохист, но си е вьпрос на принципи. Аре сьс здраве ,и умната ЕЕЕИ ,знам че лявата писта е по бьрза ама :lol: :lol: :lol: .

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”