Lawyer написа:vladtod® написа:и кво ,ся не се бръснеш ,кола маска ли направи или лазерно ги унищожи?
Явно не си се срещал с колегата orgasmatron.
Смятам, че това е загуба, която е добре да наваксаш колкото е възможно по-скоро!

Lawyer написа:vladtod® написа:и кво ,ся не се бръснеш ,кола маска ли направи или лазерно ги унищожи?
Явно не си се срещал с колегата orgasmatron.
Смятам, че това е загуба, която е добре да наваксаш колкото е възможно по-скоро!
orgasmatron написа:spam
малей 150 -250 лв за самобръсначка
тази операция я намразих в казармата, няма нищо по приятно от това сутрин да ти се стича студената вода със сапун в ръкава. още не мога да го забравяи за това не практикувам такива неща, преди няколко години се опитах да се обръсна - все едно бяха клали прасе в банята.
vladtod® написа:Мноо ми е интересно как наваксахте "загубата" ,жени ли станахте?mhihi
nd2nd написа:...
Наистина това е ИСТИНАТА!!! Много добре бръсне и ножчетата й са сравнително евтини! Имам и тая последната на Жилет ама нищо не прай, само ме гали
Пробвал съм почти всякакви способи за бръснене и възможно най гладкото което съм постигал е с бръснач и класическо бръснарско ножче.Иначе и аз ползвам разни жилети,имах и филипс с две глави електрическа и съм я ползвал 2 пъти самоvekatap написа:
ама oт тва по гладко няма да те избрасне електрическата самобръсначка, да знаеш
vekatap написа:
ама oт тва по гладко няма да те избрасне електрическата самобръсначка, да знаеш
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта