удара е отпред от дясно движеше на собствен ход, но я гледа некъв майстор и вика посукана е ище е много пари да се ремонтира..застраховка имаше само кражба , а вината за птп беше моя така че никой не може да ми помогне...и както и да е викам си все пак ние да сме живи и здрави и вече си имам нова придобивка
  удара е отпред от дясно движеше на собствен ход, но я гледа некъв майстор и вика посукана е ище е много пари да се ремонтира..застраховка имаше само кражба , а вината за птп беше моя така че никой не може да ми помогне...и както и да е викам си все пак ние да сме живи и здрави и вече си имам нова придобивка   та от gofl ll минах на jetta
  та от gofl ll минах на jetta  идеята ми беше ,да я взема със същия двигател че каквото трябва да зимам от голфчето
 идеята ми беше ,да я взема със същия двигател че каквото трябва да зимам от голфчето  та jetta-та е пак с 1.6 двигател ,автоматик, EZ  двигател но е 2 годинки по млада от голфа и е с газ
 та jetta-та е пак с 1.6 двигател ,автоматик, EZ  двигател но е 2 годинки по млада от голфа и е с газ  смених гумите,и кабели свещи и тн та да не ме е яд.за сега съм много доволен , по мое мнение вози по меко от голфа и той по дупките тропаше,  джетката няма такива проблеми.единственото е 4е не работят реланте за задния джам.не е бушон,свети копчето като е вклучено,явно е прекъснат кабел ,ако може някой да ми каже от двата кабела отзад кои е + и кой - и къде да ги вържа
 смених гумите,и кабели свещи и тн та да не ме е яд.за сега съм много доволен , по мое мнение вози по меко от голфа и той по дупките тропаше,  джетката няма такива проблеми.единственото е 4е не работят реланте за задния джам.не е бушон,свети копчето като е вклучено,явно е прекъснат кабел ,ако може някой да ми каже от двата кабела отзад кои е + и кой - и къде да ги вържа   та ето сега и няколко снимки на количката ,че да се похваля се пак
  та ето сега и няколко снимки на количката ,че да се похваля се пак   

mod edit: Vlad777

като моята е
 като моята е