alpine_j написа:Колегата алпине да не се излагата така !Фаровете са от голф 1
![]()
На дерби има един ъгъл от външната страна на самия фар( говоря за фаровете от първата снимка )
Фарове и решетка от Дерби на МК2
MuTa4eTo написа:абе на теб пък ако не се пукна да ти се смея няма на кой друг да еalpine_j написа:Колегата алпине да не се излагата така !Фаровете са от голф 1
![]()
На дерби има един ъгъл от външната страна на самия фар( говоря за фаровете от първата снимка )
![]()
това са си фарове от Г2 и си излиза така от завода но за Америка прочети малко нагоре
Няма за какво толкова да се смееш! Фаровете са от Голф 2/Джета 2 Westmoreland, които са се продавали в америка. И със сигурност не са излязли всички с тези фарове "от завода"
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
alpine_j написа:Колегата алпине да не се излагата така !Фаровете са от голф 1
![]()
мислиш ли че е така? да е махнат мигача и да е "затворена" маската ... ?

аз ти говоря за ето това , както и itni
Специфичен е ръба където свършва маската и почва фара , виж как фара седи вдлъбнат , така е и на единичката , но пък аз продължавам да съм на мнението че това си е американски варянт на мк2 .

alpine написа:
аз ти говоря за ето това , както и itni
Специфичен е ръба където свършва маската и почва фара , виж как фара седи вдлъбнат , така е и на единичката , но пък аз продължавам да съм на мнението че това си е американски варянт на мк2 .
Много си прав! Голф/Джета MK2 Westmoreland. В щатите е по-известен като "Westie".- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Re: Фарове и решетка от Дерби на МК2
Защо не опитате с фарове от Jetta 
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Фарове и решетка от Дерби на МК2
KadROo написа:Защо не опитате с фарове от Jetta
Получаваш първа награда за археолог на седмицата. Темата е:Публикувано на: Нед Яну 06, 2008