Пичове, курбан ше давам, че съ върнах жив и здрав.
Тая трагедия дето я изживях, не ми се побира в акъла, що за държава сме, че един шибан сняг, разката майката на всичко.
Просто имам късмет ( и верни другари), че мога отново да пиша тук.
вагена си е ваген, но ауди 80, 2,3 куатро спаси положението. Мерси Явка, че беше насреща
няма такъв сняг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Пичове, курбан ше давам, че съ върнах жив и здрав.
Тая трагедия дето я изживях, не ми се побира в акъла, що за държава сме, че един шибан сняг, разката майката на всичко.
Просто имам късмет ( и верни другари), че мога отново да пиша тук.
вагена си е ваген, но ауди 80, 2,3 куатро спаси положението. Мерси Явка, че беше насреща
Важното е, че си жив и здрав колега! И аз днеска се убедих, че на никой от управляващите тлъстаци не му пука за нищо. Все едно, че бях на зимна олимпиада а не на пътя.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Епа стигнах жив и здрав от Ст.Загора до Бургас.Пътя като цяло си беше кофти на места колите си бяха направили коловоз,но от петолъчката до Бургас си беше някъв ад
АМ Тракия Карнобат - Бургас е затворена заради лоши условия...не че през Карнобат и Айтос пътя беше китка ама така решили хората.Видяхме поне 10 снегорина по пътя от които 5-6 само седяха и почиваха покрай пътя с топло кафе.Имаше и един които явно е някво ново чудо на техниката и си стоеше покрай пътя докато колите се пързаляха по леда.Водачите му бяха излезнали пред него и някъв тип ги снимаше
ей тъй за пред вестниците да покажат че работят.после ще пробвам да кача снимки на пътя ако някой трябва да пътува да си прави изводи.ама все пак Ст.Загора - Бургас го зехме за 4 часа а принципно за 2 пъти по-малко

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Лично аз ако бях на твое място бих хванал магистралата, но щом ще тръгваш от Пловдив не очаквай да караш много по асфалт. Аз след като я хванах след Чирпан около 20-30 км магистралата е една лента, толкова са изчистили. Като цяло ще я минеш без проблеми. После вече е веселбата. Най-тегаво ми беше първите 70 км. като излязох от Бургас - т.е. твоите последни 70 км. - минах ги за 2 часа и нещо - просто е чист лед - имаше бегли следи от пясък, но се бяха осрали.
Ако искаш пробвай и това - звънни на 144 и искай телефона на служба пътища Бургас. За съжаление го нямам, просто не го записах, за да ти го дам. Човека беше много любезен и ми даде пълна информация за региона. Отделно един познат пътува с рейс и от фирмата му казаха, че повечето автобуси от Бургас за София в момента пътуват по другия път - т.е. към Средец - Грудово - Ямбол. Явно и оттам може да стигнеш, а и ти го спомена. Аз не го ползвах, просто защото там има много дупки и в тази обстановка можеше да си потроша колата.
Ако искаш пробвай и това - звънни на 144 и искай телефона на служба пътища Бургас. За съжаление го нямам, просто не го записах, за да ти го дам. Човека беше много любезен и ми даде пълна информация за региона. Отделно един познат пътува с рейс и от фирмата му казаха, че повечето автобуси от Бургас за София в момента пътуват по другия път - т.е. към Средец - Грудово - Ямбол. Явно и оттам може да стигнеш, а и ти го спомена. Аз не го ползвах, просто защото там има много дупки и в тази обстановка можеше да си потроша колата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Току що се връщам от пътуване по АМ Тракия по маршрут Плд-Ст.З.-Плд.Магистралата до Белозем и Раковски е ОК,изчистена до асфалт,но нататък е с доста лед и главно с един коловоз,по който може да се кара,като и четирите гуми да са на асфалта.Ледът е станал на дупки,друса адски жестоко,направо си е изпитание за окачването.На един човек му падна ауспуха пред мен.Валя дъжд
при минус 5 градуса,Голфи се заледи целия...Добре,че на пътя има сол та водата не става на лед автоматично.
Като цяло - пътува се,доста бавно - 60-80 км/ч,след Белозем може и със 130.
Не тръгвайте без 4 зимни гуми,гориво и опитен шофьор и карайте според обстановката и си оставяйте дистанция.Лека вечер.

Като цяло - пътува се,доста бавно - 60-80 км/ч,след Белозем може и със 130.
Не тръгвайте без 4 зимни гуми,гориво и опитен шофьор и карайте според обстановката и си оставяйте дистанция.Лека вечер.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”