Къде зареждате гориво (по принцип)
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Честно казано се чудя.. В повечето случаи зареждам на лукоил българия, защото имам карта с отстъпка. 2 лева на резервоар, но предпочитам да ги дам за лепенки, пак ще помогнат на някой повече, отколкото на мен да си платя кафето пак там.
Точно пред блока има лукоил петрол, но там влизам само като няма хич нафта и не съм сигурен до къде може да стигна с наличната.
Сега обаче в тия студове се чудя дали да не започна да зареждам на омв тоя зимния дизел.. Вместо да плащам допълнително добавки и чудесии.. Пък лятото на лукоил. Нафтата не ми харесва, на периоди е, но не знам къде другаде е хубава.
Точно пред блока има лукоил петрол, но там влизам само като няма хич нафта и не съм сигурен до къде може да стигна с наличната.
Сега обаче в тия студове се чудя дали да не започна да зареждам на омв тоя зимния дизел.. Вместо да плащам допълнително добавки и чудесии.. Пък лятото на лукоил. Нафтата не ми харесва, на периоди е, но не знам къде другаде е хубава.
rexpitbul написа:dlug написа:Аз сипвам газчица на Опет...ама що си мисля че имаше подобна анкетаR@do написа:Май имаше подобна анкета
Ми има си !!!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ight=shell
batmilko написа:АНКЕТИИИИИИИИИИИИ
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”