Опира отзад със 175/70/13...
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Опира отзад със 175/70/13...
Незнам какво и става на тая кола ама ми писна. Кача ли двама души отзад и като мина през неравност се чува някакво стържене отзад
Карам с гуми 175/70/13
Джантите са ми железни от Опел. Усещам да опира по силно зад шофьора, свалих и гумата, но нямаше никакви след от триене. Амортесьорите са ми газови - Boge Turbo.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 14:01, променено общо 1 път.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 14:01, променено общо 1 път.
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
отгоре над пружината има по една метална капачка която се нанизва на стеблото на амортесьора и се завива към него с гайка и така държи пружината на мястото и - чак над нея са вече горен и долен тампон на бомбето - свали направо целия амортесьор и виж дали не са изгнили тия капачки че обичат да го правят
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам как е при голф 3 но при 2ката е възможно и да са ти се закъсали тампоните които държат ауспуха и гърнето да е увиснало леко. То минава над гредата която държи двете задни гуми и при празна кола е ОК, но при пълна тази греда се вдига нагоре и гърнето което е слязло надолу от закъсани тампони(а може някой от тях да е съвсем скъсан) да се удря в тази греда и от там да са звуците. Не държа това да е проблема, но е лесно за проверяване и евтино за отстраняване, така че може да провериш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”