нека пише ако някой знае
golf 2.0 16v ABF
- veselin4o
- Автомобил:
- Двигател:
golf 2.0 16v ABF
здравей те имам един вапрос.имам golf 3 ABF, тази за първа зима съм с него и на скоро забелязах че когато едната гума боксува и се движи по барзо от гругата ABS-а с леко почукване спира тази гума,и така винаги се вартат и двете гуми равномерно и съм много доволен,нямам проблем никаде не боксувам.Искам да ви попитам дали всички такива голфове имат такова нещо или моя му е правен?
нека пише ако някой знае
нека пише ако някой знае
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- ivonko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На ABF няма такава екстра, просто ти се включва ABS-а. Не се заблуждавай че "... с леко почукване спира тази гума..." няма такова нещо при G3... Сори че те разочаровам, ама това е положението, моята също си щрака като ми превърта едната или другата гума, но не разпределя усилието равномерно м/у двете колела.
- ninja-3
- Автомобил: vw passat b5.5 4 motion
- Двигател: avf 2004
ivonko написа:На ABF няма такава екстра, просто ти се включва ABS-а. Не се заблуждавай че "... с леко почукване спира тази гума..." няма такова нещо при G3... Сори че те разочаровам, ама това е положението, моята също си щрака като ми превърта едната или другата гума, но не разпределя усилието равномерно м/у двете колела.
колега и аз съм АБФ и такова нещо ИМАМ.
но не всички абф имат.при мен като започне да превърта едното колело почва да се чува едно цъгъркане ама не е абс щото не натискам спирачката. а и по каталог го дават да има блокаж.и аз не знаех но като правих каско ,ония изкара някъкъв катлог и ми изброй всички екстри които имам по колата и това беше една от тях
- ivonko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ninja-3 написа:ivonko написа:На ABF няма такава екстра, просто ти се включва ABS-а. Не се заблуждавай че "... с леко почукване спира тази гума..." няма такова нещо при G3... Сори че те разочаровам, ама това е положението, моята също си щрака като ми превърта едната или другата гума, но не разпределя усилието равномерно м/у двете колела.
колега и аз съм АБФ и такова нещо ИМАМ.
но не всички абф имат.при мен като започне да превърта едното колело почва да се чува едно цъгъркане ама не е абс щото не натискам спирачката. а и по каталог го дават да има блокаж.и аз не знаех но като правих каско ,ония изкара някъкъв катлог и ми изброй всички екстри които имам по колата и това беше една от тях
Ми дано да си прав, ще се радвам ако се окаже че и аз съм така... При мен също си щрака без да натискам спирачката, ама нещо ми се струва измамно .... тази система...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”