вярно ли е това за делкото?.....
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Слушай ся бат си...ше си купиш капачка и палец EPS.Внасят ги Евро 07 и доста други магазини ги продават,хубави са.
Също са хубави Deduco.
Intermotor аз не ги харесвам лично.
Най-хубаво е ще да са оригинални,ама като са скъпи...
Зависи с кое делко си.Ако си с Bosch системата е по-евтино (тя е по-вероятната,капачката е оранжева/кафява на цвят).Ducelier системата е малко по-скъпа (черна капачка).
При всички случай капачка с палец ти е най-много 30 лева.
Също са хубави Deduco.
Intermotor аз не ги харесвам лично.
Най-хубаво е ще да са оригинални,ама като са скъпи...
Зависи с кое делко си.Ако си с Bosch системата е по-евтино (тя е по-вероятната,капачката е оранжева/кафява на цвят).Ducelier системата е малко по-скъпа (черна капачка).
При всички случай капачка с палец ти е най-много 30 лева.
-
- Автомобил:
- Двигател:
peshonp написа:черна ми е капачката.Ама 30 лв ги прежалвамАко разликата е 10-20 лв не е проблем чак толкова.След малко отивам да си взема.А дали мога да си ги сменя сам,или е проблем
Ама виж виж внимателно,че обикновено върху капачката има една допълнителна черна пластмаса,която предпазва от радиосмущения в Европата.Изкарай някой от кабелите и виж какъв цвят е отдолу...
Като купуваш е добре да си покажеш твоите си капачка и палец,защото понякога стават грешки и за да не се връщаш в магазина,по-добре ги демонтирай.Ако със сигурност си с черната капачка прескочи до Еуро 07,там поне имат със сигурност.За да не обикаляш излишно.
Да,можеш сам да смениш - капачката се държи на две пружинни скоби.Тя си има засечка и трябва да легне точно върху делкото и чопчето да влезе в него.Палецът също има засечка.Като сложиш новите палец и капачка се увери,че капачката е легнала добре,защото аз така скапах един палец...
-
- Автомобил:
- Двигател:
peshonp написа:от где мога да си купя капачка и палец...засега,комутатора работи
Виж в магазина на фирма "Косер" частите са им качествени и цените са им добри. Трябва да имат магазини и във Вашият град. :
http://www.kosser.net/shops.php
http://www.kosser.net/shops.php#Sofia
Аз от тях си купих скоро палец и капачка - палеца за около 6 лв., капачката за около 12-13. Мисля, че бяха италиански.Вече към 2 месеца никакъв проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:stan_golf3 написа:peshonp написа:от где мога да си купя капачка и палец...засега,комутатора работи
Виж в магазина на фирма "Косер" частите са им качествени и цените са им добри.
Хммм.
Ни мъ кефят.
Добре, какви проблеми си имал с тях или с части купени от тях ?
Аз досега каквото съм купил от тях все е работило безпроблемно и цената му е била човшка - за мен това е повече от достатъчно, като се има предвид колко голям е шанса да случиш на ментета ?
Точно и затова ги препоръчвам тук, а тези от "Косер" - нито са ми приятели, нито фирмата е моя. А иначе на мен ми ги препоръчаха приятели и един майстор (в добрият смисъл на думата) - на когото вярвам.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
peshonp написа:черна ми е капачката.Ама 30 лв ги прежалвамАко разликата е 10-20 лв не е проблем чак толкова.След малко отивам да си взема.А дали мога да си ги сменя сам,или е проблем
- Значи си с Дюселиер и аз съм с такова. Както вече писах преди два месеца ги смених капачка и палец от колегата pinci от форума. Пиши му едно лично

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”