Някои може ли да ми каже от каде да си поръчам амортесиори Кони. Звъннах на представителите за България и бяха доста неорентирани.
Питам ги дали са с нормална дължина или съсени .... ами като пристигнат ще видите mod edit: brabus
На кой си звънял?
Моите ги поръчах от Руди96 и се прави поръчка по каталожен номер. Т.е. предварително ти си решаваш дали да бъдат късоходови или нормални, а не каквито дойдат
Точно там звънях. Става въпрсо за Рено Клио. По каталога ги гледаме .... 230 лева предните , 150 задните ... само че не знаят дали са със скъсен ход.
Там ли е наи ефтино или да пробвам да се обадя направо на Koni Germany.
Ами и двата модела (серийни номера) амортисъори не са късоходови. Изобщо за Рено Клио не се предлагат късоходови. Току що гледах каталога им.
Така, че какъвто номер поръчаш такъв ще дойде. Не можеш да се сърдиш ако си объркал сам поръчката си.
Еи сега се обадих ... 229лв предния амортесиор ... 2 ...460 лв .... задните са по 150 .... абе 800 лв комплекта.... По принцип не ми е проблем да си ги взема , но заслужава ли си ?
Другото е на Billstein да търся .
На страницата на Koni.com си избираш Марката и модела на колата и там ти казва кои точно са за твоята кола. След това става интересното.... от каде да си ги купя ...
SNapeR написа:На страницата на Koni.com си избираш Марката и модела на колата и там ти казва кои точно са за твоята кола. След това става интересното.... от каде да си ги купя ...
Как го мразя това да правя забележки колега но ще те помоля да оправиш заглавието на темата та да излиза в търсачката като хората
Амортесиори = амортисьори
Извинете ме за забележката ако не е уместна.