Може ли някой да даде съвет за едни гуми?
- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
Може ли някой да даде съвет за едни гуми?
Искам да попитам знае ли някой нещо за гуми произведени от Дъщерна фирма на Контонентал? Май бяха нещо като Американ(или нещо подобно). Никъде нищо не намирам в нета за тях, а гумаджията каза, че не били лоши? Бихте ли помогнали? 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
beck's написа:Споко колега-нека видим за повече гуми мнения
Да добре-ама катанеца ще я удари тая тема....

Я виж тук-дали си я познаваш?
http://www.conti-online.com/generator/w ... ds_en.html
А тук можеш да видиш избора и коментара на членове на форума...в случай че не си я видял тая тема...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 3%F3%EC%E8
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: Може ли някой да даде съвет за едни гуми?
beck's написа:Искам да попитам знае ли някой нещо за гуми произведени от Дъщерна фирма на Контонентал? Май бяха нещо като Американ(или нещо подобно). Никъде нищо не намирам в нета за тях, а гумаджията каза, че не били лоши? Бихте ли помогнали?
Честно такава марка чувам за пръв път

- beck's
- Двигател:
Точно това е проблема, че аз не не съм ги виждал. Казаха ми, че има такива гуми от най-голямата фирма за гуми в Стара Загора( Медина Мед) и цената 72(ако не искам фактура-62) лева за 175/70/13. Ако искам да ги слагам ще ми ги доставят-те така работят. Казаха, че не са регенерат и затова ми е доста странно...
Повечето гуми от евтиния клас гуми са на подобна цена
Надали тези ще превъзхождат с нещо останалите
Малко шугава работа ми идва....Ти капарираш/плащаш гумите,пък те ти докарват гуми с ДОТ 4005,примерно!Какво правиш ти в тоя случай?Ще сложиш ли гуми дето са на 2,5 години???
А и освен това "медина-мед" не работят така,както описваш-поне тук

Надали тези ще превъзхождат с нещо останалите
Малко шугава работа ми идва....Ти капарираш/плащаш гумите,пък те ти докарват гуми с ДОТ 4005,примерно!Какво правиш ти в тоя случай?Ще сложиш ли гуми дето са на 2,5 години???
А и освен това "медина-мед" не работят така,както описваш-поне тук

A-a-a-a! така бива.
А къде ще ги монтират,гаранцията...,безплатен ли е монтажа....
Като не искаш фактура-има ли гаранция?И ако да-редуциран ли е срока?
Колега-250 кинта не са малко изваждане за гуми,които не си чувал дори....
Шанса ти е 50/50-или ще уцелиш на много добри гуми/или не...
Риска си е твой

Риска си е твой

- beck's
- Двигател:
chy написа:A-a-a-a! така бива.
Риска си е твой![]()
Монтаж в техния сервиз(безплатен), гаранция на гумите 2 години, аз ще вземам две гуми. Искам тънка лайсна гуми, защото съм изцяло на служебната кола, а личната(за където са гумите) я карам около 2000 км годишно и затова няма смисъл да давам 125 лв за Мишелин май...може и да греша

В такъв случай-става.Все пак си имай едно наум,докато не се увериш в надежноста им.
Също така имай впредвид че Дебика фриго2(гуми от които доста хора са доволни) на твоя размер,скоро бяха купени за 67лв от мой познат-не питах откъде
Само да вметна-шефа си купи за А6тицата мишелин алпин 16цола за някви бесни суми-от тая същата фирма(до метро2) и хич не е доволен!!!
А има стаж кат шофьор,не е кат да няма...И трабанка е карал и тролей е карал
зимата....
Също така имай впредвид че Дебика фриго2(гуми от които доста хора са доволни) на твоя размер,скоро бяха купени за 67лв от мой познат-не питах откъде

Само да вметна-шефа си купи за А6тицата мишелин алпин 16цола за някви бесни суми-от тая същата фирма(до метро2) и хич не е доволен!!!
А има стаж кат шофьор,не е кат да няма...И трабанка е карал и тролей е карал

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Ако не съм се заблудил става въпрос за гуми "Америка" по произход румънски. Един приятел е с такива 195/65/15 и като за първо лято беше доволен. Но цената за мен е съмнително ниска (195/65/15 за 80 лв. бройката
). Не бих рискувал да поставя подобни гуми на автомобила си. За съжаление не успявам да намеря каквато и да е информация за тази марка в Интернет.
Такива гуми продават в Диана

Такива гуми продават в Диана

Smeagol написа: Но цената за мен е съмнително ниска (195/65/15 за 80 лв. бройката). Не бих рискувал да поставя подобни гуми на автомобила си.
И аз така колега!
AMA .....
Преди години в Метро пуснаха едни гуми....
Milestone им беше хахавото име...
Един колега от работата обу Шкодата 105л с такива зимни,докато ние се бутахме кат побъркани,той излизаше отвсякъде....Тогава струваха смешни пари,малко по-скъпи бяха от 2ра ръка гуми!!!!!
Преди 5 години с такива,ама летни такова спиране от 140км/ч в локва направих,че направо още се чудя.....с опел кадет1.4комби.....
Купих си такива и аз-бях супер,мега доволен(52лв брой-165/70/13),после си купих и зимни...Сега са ми предни-не са ме оставяли никъде,ама остаряха(Дот-а им е 4304).....
Така че-чудеса се случват,дори и в държавата на ментетата

-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 3 години и аз купих евтини 14ки Milestone (зимни) от Метро. Учудващо добре копаят в снега. По-шумни са от летните (Гудиърки) и колата на по-високи скорости (120-130) е малко по-нестабилна. Имаха доста дебел защитен слой и в началото изглеждаха много пластмасови на пипане. Като се изтърка, започнаха да се държат съвсем прилично. Пишеше, че са произведени в Италия, ама дали е така...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”