Ел. самобръсначки

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 07 яну 2008 17:33

сменил съм 2 филипса с три глави-адски много подкожни косми и пъпки изляят
имах 1 браун вибрационна с мрежичка-много по -доволен
е сега съм с жилетка с батериика, зеленичка, много съм доволен от нея

Потребителски аватар
Klikacha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Klikacha » Пон 07 яну 2008 18:13

От 6 г. имам евтин Филипс с 2 глави, без зареждащи се батерии и съм доволен.

Понякога се бръсна с Жилет Мач 3.

Чакам и в България да се появи новото ренде на Жилет с 5 ножчета - Жилет Фюжън:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
batesecko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batesecko » Пон 07 яну 2008 20:56

Аз от 2 седмици се мъча с един филипс 2углав, ма нешто ми е тегава работата. Отнема ми доста повече време да сеприведа в нормален вид, дразни ми кожата, остават некви не избраснати косамчета. Подарък ми е и мисля да я помъча още месец, а и в упътването и пише че на кожата ще е необходимо около месец да свикне. Пък дано...

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 07 яну 2008 21:05

На мен пък от нормална самобръсначка ми се обрива кожата, особено по врата. Освен това като ми порасне брадата, почва да сърби ужасно - стане ли на 3-4 дена, и не се търпи. Такива проблеми с електрическата самобръсначка нямам. Ако си купуваш - вземи си задължително Филипс. Имал съм и Браун - недостатъка е, че при първото изпускане, и трябва да сменяш мрежичка. Много е тънка, и много лесно се изкривява. Най-малкото изкривяване, и ножчето отдолу я протрива на изкривеното място, образувайки дупка, и опасност да се порежеш. Така че - Филипс.
Освен това - няма смисъл да е с три глави. 3-главите са по-скъпи, а от допълнителната глава няма никакъв смисъл - с 2-главата много по-лесно се достигат недостъпни за 3-главата косъмчета...
Обикновена Филипс с 2 глави от 60лв върши абсолютно същата работа, както и по-скъпите модели.
Единствения недостатък на електрическите е, че по-често трябва да се бръснеш, защото не реже косъма толкова ниско. За сметка на това не дразни кожата толкова.

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Пон 07 яну 2008 21:24

Аз съм с жилет фюжън пауаа от около година и е много яка - тотал има 6 ножчета - 5 отпред и едно от зад.

Изображение

Потребителски аватар
Letajanta
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Letajanta » Пон 07 яну 2008 21:29

От 8 месеца съм с жилет фюжън Брадата ми е кошмар за бръсначките и съм много доволен

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пон 07 яну 2008 21:59

Де еба и Жилетските им педрасти, Mach 3 power не я пуснаха в БГ преди да си продадат старите залежали боклуци, добре че си я купих от UK , сега новата пак така.
Ще си заръчам да ми я донесат, електрическите са shit.

Потребителски аватар
~~~~~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~~~~~ » Вто 08 яну 2008 9:20

Veso101 написа:Де еба и Жилетските им педрасти, Mach 3 power не я пуснаха в БГ преди да си продадат старите залежали боклуци, добре че си я купих от UK , сега новата пак така.

Много ясно - това е правилна стратегия. Не мога да разбера докога ще усъвършенстват (оскъпяват) тия бръсначки. Не пускат новата щото знаят че и старите вършат работа, само дето са по-евтини.

Потребителски аватар
Gencho87
Автомобил: VW Golf MK3 GT
Двигател: AEK 1.6 1995

Re: Ел. самобръсначки

Мнениеот Gencho87 » Нед 03 яну 2010 18:40

Изчетох мненията на всички, откакто съм започнал да се бръсна използвам Gillette Mach 3, но понеже имам чувствителна кожа немога да се бръсна на контра(областта под брадата ми се покрива с пъпки и след това 2, 3 дена не трябва да се показвам пред хора :banghead: ), съответно се бръсна по посока на косъма, сещате се предполагам какъв е ефекта от бръсненето - все едно съм се минал с машинка за подстригване. В крайна сметка реших да пробвам какъв е ефекта от електрическите самобръсначки, направих си един коледен подарък - Elite RMS-34FH - 25лв., това е една типична ефтинийка, но реших да пробвам как ще е и ако ми допадне резултат ще си взема някоя на Филипс с трите глави каквато е и тази. Впечатленията са ми че след бръсненето останах без ума и дума, не си бях усещал лицето толкова гладко откакто почнах да се бръсна. Затова за тези които се двуумят дали да ползват електрическа самобръсначка съвета ми е: купете си една по-обикновена и евтина, защото няма смисъл да се дават камара пари след като незнае човек дали ще му хареса резултата или пък няма да му се раздразни кожата.
А относно ноожчетата поне при модела, който си купих те са под ъгъл спрямо мрежичката и въртейки се те се самонаострят, не съм се интересувал дали се продават по магазините такива ножчета, но каквото и да стане с тази, която ползват съм решил да си взема по качествена. :D

Потребителски аватар
Recar0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Recar0 » Пон 04 яну 2010 2:47

Remington BHT-2000, 70 лева става и за под душа, със зарядно. От година и половина я ползвам ... направо се родих. Да не говорим за хората с бенки по лицето колко по-сигурно и лесно е ;)

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Пон 04 яну 2010 4:33

Remington - още 1 +! Може да не сте ги чували, но наистина са много добри. Аз си взех машинка за подстригване от там със зареждане и с нея се и бръсна. Със старата се дращех и скубех.. с новата е направо рай. Няма никакво скубене и реже много лесно. Много много доволен съм от продуктите им!

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пон 04 яну 2010 9:12

от една година я ползвам http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26um%3D1

може и под душ, може и с пяна, добра е! :да:

Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Мнениеот JaDaWiN » Пон 04 яну 2010 12:20

yarek написа:от една година я ползвам http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26um%3D1

и моята е подобна и съм горе долу доволен. За добро бръснене обаче човек не трябва да си оставя брадата да му порасне повече от 2-3 дена - в противен случай трябва първо с тримера после със самобръсначката и става една дълга и широка (не < 30мин.)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот chefito » Пон 04 яну 2010 13:45

веселин написа:Забрави за електрическите
Изображение
Тва е най-доброто - пробвал съм всичко излязло на Жилет - включително и тая хуйня с батерийката , ами върнах се на старите ножчета :respect

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пон 04 яну 2010 14:08

JaDaWiN написа:
yarek написа:от една година я ползвам http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26um%3D1

и моята е подобна и съм горе долу доволен. За добро бръснене обаче човек не трябва да си оставя брадата да му порасне повече от 2-3 дена - в противен случай трябва първо с тримера после със самобръсначката и става една дълга и широка (не < 30мин.)

да така е... интервала между бръснене е 2 дена, обаче го прави чисто, без пъпки, раздражения и други глупости, след бръснене можеш веднага да излизаш, а не да чакаш докто ти изсъхне гела след джилетката... всеки си избира сам, аз избрах това и съм доволен

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”