Монтирах си устройство за ОЛИО
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Много интересна тема ,сещам се миналото лято за едни приятели с кадет 1.6д 88г. ,как го изкараха абсолютно цялото на олио ,къде от ресторанти или директно от магазина цял стек дирекшън във резервоара ,зимата се караше на нафта и се продаде на друг наш приятел ,който още си го кара без никакви проблеми на нафта разбира се...
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Скрита реклама?
Зачетох се в темата и още първият постинг на Фенкото ми се стори прекалено вдъхновено и някак "синтетично" написан. За вдъхновението - защо не, направил човека нещо, радва му се, пести немалко от гориво, обаче заради "синтетичното "реших да се направя на Шерлок Холмс и пуснах Гугъла да търси "Сасолио". Оказа се, че колегата Фенкото е писал в доста автофоруми по темата и почти навсякъде със същото вдъхновение убеждава "уважаемия зрител"...т.е. читател в предимствата на продукта на варненската фирма. Направи ми впечатление също, че във всички форуми, които прегледах, Фенкото е писал само по тази тема, нещо повече, направил си е регистрация само за да пише по тази тема. Странна целеустременост или пък напълно обяснима? Споменаваният в постингите му "един Николай от "Сасолио" Варна" е най-вероятно самият управител на фирмата, г-н Николай Цаневски. По-интересно е, че стилът му на писане доста прилича на този на Фенкото. Мисля си, че вероятно това е един и същи човек, или пък Фенкото старателно преписва и копи-пейства думите на патрона си.
В клуб Фиат, потребител marinisto пише едно към едно с нашият Фенко, явно еднообразието на никнеймовете все пак е изморително. Там той пита дали някой е монтирал устройството на италианка, след описания, телефони и 100% позитивна характеристика на Сасолио и Николай.
Впрочем, в клуб Форд, Фенкото е собственик на Ескорт Дизел, чак почвам да се чудя защо тук при нас се появява с Рено Рапид, а не с Голф 3 например.
Не се опитвам да се правя на интересен, нито страдам от шпионо-параноя, просто не ми харесва, когато се опитват да ме пързалят... вкл. и по олио.
В клуб Фиат, потребител marinisto пише едно към едно с нашият Фенко, явно еднообразието на никнеймовете все пак е изморително. Там той пита дали някой е монтирал устройството на италианка, след описания, телефони и 100% позитивна характеристика на Сасолио и Николай.
Впрочем, в клуб Форд, Фенкото е собственик на Ескорт Дизел, чак почвам да се чудя защо тук при нас се появява с Рено Рапид, а не с Голф 3 например.
Не се опитвам да се правя на интересен, нито страдам от шпионо-параноя, просто не ми харесва, когато се опитват да ме пързалят... вкл. и по олио.
Върни се в “Дизелови агрегати”