Монтирах си устройство за ОЛИО

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 07 яну 2008 21:10

В БГ няма да караме щото нямаме селско стопанство и тука олиото е 2.5 и отгоре - само квото намерим отработило.Иначе една от колите дето съм се возил на олио е точно W124 2.5D

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 07 яну 2008 21:52

Rabbit_TDI написа:.Иначе една от колите дето съм се возил на олио е точно W124 2.5D

И аз гледах това предаване,но то пък на този точно двигател имам чуството че и блажна боя да му сложат пак ще си тропа-големо железо :wink:

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Вто 08 яну 2008 14:21

:shock :shock :shock

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 08 яну 2008 20:59

Имаше в едно село до нашия град които караха на чисто олио едно Типо и го ползваха да го товарят и тн ,но незнам дали още е здраво :lol:

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Съб 26 юли 2008 14:19

караш ли още на олио ?

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Пон 28 юли 2008 16:12

Много интересна тема ,сещам се миналото лято за едни приятели с кадет 1.6д 88г. ,как го изкараха абсолютно цялото на олио ,къде от ресторанти или директно от магазина цял стек дирекшън във резервоара ,зимата се караше на нафта и се продаде на друг наш приятел ,който още си го кара без никакви проблеми на нафта разбира се...

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пон 28 юли 2008 20:43

я кажи от къде тва олио по 30 ст,че един приятел кара на олио,САМО на олио без никви джаджи,ама го купува по 1лв литъра

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Чет 28 авг 2008 8:00

Баси яката работа.Да фана си купя един дизел :roll:

sashot
Автомобил:
Двигател:

Скрита реклама?

Мнениеот sashot » Чет 28 авг 2008 8:59

Зачетох се в темата и още първият постинг на Фенкото ми се стори прекалено вдъхновено и някак "синтетично" написан. За вдъхновението - защо не, направил човека нещо, радва му се, пести немалко от гориво, обаче заради "синтетичното "реших да се направя на Шерлок Холмс и пуснах Гугъла да търси "Сасолио". Оказа се, че колегата Фенкото е писал в доста автофоруми по темата и почти навсякъде със същото вдъхновение убеждава "уважаемия зрител"...т.е. читател в предимствата на продукта на варненската фирма. Направи ми впечатление също, че във всички форуми, които прегледах, Фенкото е писал само по тази тема, нещо повече, направил си е регистрация само за да пише по тази тема. Странна целеустременост или пък напълно обяснима? Споменаваният в постингите му "един Николай от "Сасолио" Варна" е най-вероятно самият управител на фирмата, г-н Николай Цаневски. По-интересно е, че стилът му на писане доста прилича на този на Фенкото. Мисля си, че вероятно това е един и същи човек, или пък Фенкото старателно преписва и копи-пейства думите на патрона си.
В клуб Фиат, потребител marinisto пише едно към едно с нашият Фенко, явно еднообразието на никнеймовете все пак е изморително. Там той пита дали някой е монтирал устройството на италианка, след описания, телефони и 100% позитивна характеристика на Сасолио и Николай.
Впрочем, в клуб Форд, Фенкото е собственик на Ескорт Дизел, чак почвам да се чудя защо тук при нас се появява с Рено Рапид, а не с Голф 3 например.

Не се опитвам да се правя на интересен, нито страдам от шпионо-параноя, просто не ми харесва, когато се опитват да ме пързалят... вкл. и по олио.

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Чет 28 авг 2008 10:54

Всеки " " с номера си.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 28 авг 2008 11:51

Колега не се впечатлявай пълно е с такива.Ако гледаш внимателно в нашия форум ще срещнеш още такива :idea: (А има и по зле)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 28 авг 2008 16:23

Темата е малко старичка, пък коментарите не са по нея. Ако има някой да добави нещо креативно, да ми пише ЛС.

Върни се в “Дизелови агрегати”