Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Точно това исках да кажа.Не положиш ли усилие нема да стане работата.Всеки си казва от утре спирам(само да довърша кутията) и утре абе аиде от Понеделни,в Понеделник аиде от 1ви,на 1ви аиде от другата година и т.н. Баща ми и той с усилие.Казах му баща аиде че след 2 години те чака да взимаш Голф 4ка,и той вика спирам ги. 
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
russonera написа:Точно това исках да кажа.Не положиш ли усилие нема да стане работата.Всеки си казва от утре спирам(само да довърша кутията) и утре абе аиде от Понеделни,в Понеделник аиде от 1ви,на 1ви аиде от другата година и т.н. Баща ми и той с усилие.Казах му баща аиде че след 2 години те чака да взимаш Голф 4ка,и той вика спирам ги.
Мен пък баща ми нищо не ми взе като ги спря
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Започнах аз втория ден от "Vw Кампания - No Smoking"
Чувствам се по-бодър и не толкова изморен,цял ден съм гладен,постоянно ям и много течности пия
И днес ще устискам и да се надявам,че утре даже и няма да си помисля за пушене.Днес обаче желанието за запалване на цигара е по-голямо
Но няма да запаля,успех на всички.
Ще продължавам да пиша по тематам. 
Чувствам се по-бодър и не толкова изморен,цял ден съм гладен,постоянно ям и много течности пия
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
веселин написа:Втълпил си си , че не можеш без тях , а всъщност са ти абсолютно излишни. Говоря това като глупак , който 11 години е пушил по 2 кутии на денВече 7 г. не пуша - и няма нищо по-хубаво от това да се отървеш от този глупав навик!
Супер е без цигари, и аз пуших 8 а не пуша вече 16. Отказах ги от раз ама как стана и аз не знам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”