Режат гуми в Стара Загора при паркиране
- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
Режат гуми в Стара Загора при паркиране
Внимавайте като паркирате на бул. "Ц. С. Велики" срещу Прокредит банк. Там някой реже направо гумите, въпреки че има място за паркиране на тротоара. Ако вземете да сменяте гума внимавайте-започнаха и тук да тарашат като в София...докато си заплеснат и хоп портфейлче, Джиесемче и т.н. 

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Blade написа:ЕЕЕЕхххаааааа,ти представяш ли си ,слизам да си тегля пари от банкомата,обръщам се и гледам некав хайванин ми корми гумата като Гошко(Порки Пиг) на Коледа! МАлиииии тоз големо приключение ще изживеее! Ще се научи да дрифтира по обувки пеша в снега!
не знам за гумите и гошко ама ти цъфна в бисерите с тва дрифтиране пеша в снега....

- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
titi28 написа:не е само при вас колеги!имам приятел гумаджия и каза че след големия сняг идват много хора с нарязани гуми!!!явно че спират най нахално на чуждо място отринато от снега!
А в болницата няма ли след големия сняг много хора с дупки от куршуми в главите и телата - явно рязали чужди гуми? Малоумна работа българска, такова с "мястото си е мое" по света няма.... Преди години се опитвах да обясня на един американец защо си сваляме чистачките при паркиране - човека така и не можа да вдене, просто не можа да си втълпи как на някой може да му хрумне да краде чистачки от чужда кола, за да ги сложи на своята....???
-
- Автомобил:
- Двигател:
"явно че спират най нахално на чуждо място отринато от снега!"
Ха, ако някой има нотариален акт за въпросното място да си го огради. Или да си плати на общината за абонамент.
Няма такова понятие "нечие място". Който иска да си има свое място, да си купува гараж или къща с двор.
Ако някой ми резне гума или друго задето съм спрял на "неговото" място, просто скоро няма да има кола. И няма да знае откъде му е дошло.
Ха, ако някой има нотариален акт за въпросното място да си го огради. Или да си плати на общината за абонамент.
Няма такова понятие "нечие място". Който иска да си има свое място, да си купува гараж или къща с двор.
Ако някой ми резне гума или друго задето съм спрял на "неговото" място, просто скоро няма да има кола. И няма да знае откъде му е дошло.

- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
restless написа:мой колега преди 1-2 месеца беше командировка до Пловдив и Ст. Загора и точно в Загора някъде на центъра му бяха спукали 2 гуми, 1-2 дошили да му помагат... и му бяха гепили портфейла
Точно за това говоря и аз. Това е една стара и изпипана система. Исках да предупредя колкото може повече хора да се пазят и да внимават на кого се доверяват и къде да спират. Аз всяка сутрин ходя на кафе там и спирам колата наблизо, но ние сме 4 еднакви коли и може би затова не смеят да пипат(служебни, целите олепени в стикери). Дано да не пострада някой от VW любителите и не само...