Благодаря на Господ,че е измислил снега!!!
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Къде да изясни човека още не знае къде е и е стреснат вие говорите глупости
утре като отиде в сервиз ще се изясни.. това е
Е кви глупости бе пич, той само да погледне под капака и ще му стане ясно. 5 страниц се изписаха със съчувствие. Дайте ся да видим кво му е имало, та да не се изпозапалим и ние, бах мааму човек да не каже/напише нещо тука!!!!!!!! Визоре, ти верно си на всяка манджа меродия!!!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
пирона ми се обади днеска и каза че е заминал снопа с кабелите под акумулатора който е (или там до него..) и кабелите около него .. явно от там е тръгнало всичко.. някой ако може да помага мотора му е 1Z
пич момчето се прибра точно след като е станало това с колата.. и вие го питате какво и има на колата..
глупаво е това имах в предвид
а ти турбо купи ли си
аз на коя манджа съм меродия си е мой проблем.. ако на някой не му харесва има си модератори ..
на пирона съм му казал че ще му помогна с каквото мога..
утре ще си направя гражданската и ще му дам ако трябва моята кола да си върши работата с нея защото е пич и ми е правил много услуги и винаги мисли за другите
ако можеш да помогнеш помогни.. ако не .. спами си тука.. това е от мене
пич момчето се прибра точно след като е станало това с колата.. и вие го питате какво и има на колата..
а ти турбо купи ли си
аз на коя манджа съм меродия си е мой проблем.. ако на някой не му харесва има си модератори ..
на пирона съм му казал че ще му помогна с каквото мога..
утре ще си направя гражданската и ще му дам ако трябва моята кола да си върши работата с нея защото е пич и ми е правил много услуги и винаги мисли за другите
ако можеш да помогнеш помогни.. ако не .. спами си тука.. това е от мене
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Колега за кое да му стане ясно ??? че заради един сноп от 20/може и по-малко ама са там някъде!/ кабела трябва сега да си смени цялата инсталация? е днеска му стана ясно какво требва да си купи и да си смени и почти ясно колко пари ще му дадат застрахователите за щетата. Визора нека си спамка на воля - има си хора дет ше изрежат като се спами - просто на колегата Пиронски не му се говори за проблема / тарикат мъж не писка!/ не е искал помощ и ако не може да се оправи ще пита!
Не съм му адвокат но мисля така! ако греша той сам ще ме поправи и...........! нали?

Не съм му адвокат но мисля така! ако греша той сам ще ме поправи и...........! нали?

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Благодаря на всички който ми се обадиха да ми съдействат
п.п:Живот и здраве да премине всичко и ще ви напрая "тайната вечеря" с ядини и пийни
п.п:Живот и здраве да премине всичко и ще ви напрая "тайната вечеря" с ядини и пийни

Последна промяна от Pironski на Сря 09 яну 2008 19:46, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”