Здравейте, колеги,
Може ли някой да сподели впечатления от състоянието на пътя София - Самоков в момента. Утре сутринта ми се налага пътуване до Самоков.
Пътят София - Самоков?
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мда много Фнимавай по завоите аз миналата седмица минах няколко пъти от там и е доста коварно.Стича се на много места водица и се за ледява за нормативGeleto написа:Чист е за сегаИма няколко завоя след Пасарел които са заледени щото тече вода! Знаеш обаче, че сутрин има и заледени места и опастност от падащи камъни. Карай внимателно

- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
един нормален път който не се различава от останалите пътища в българия,поне според мен тъй като сам го минавал хиляди пъти, но според мен няма ни6то опасно в този път почиства се редовно има голям трафик на коли и затова не се задържа много сняг по самото платно, е има участаци с повечко лед но все пак не е магистралата
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
galaboff написа:Не знам как е другия път - през Бистрица и Железница, минавах преди нова година от там и нямаше кьорава кола, бяха закърпили дупките. Все си мисля, че там е по-безопасно.
Според сайта на СБА (данните за пътната обстановка), там се извършва ремонт - в участъка Бистрица - Железница - Ярема, а също пише че има ремонтни дейности (започнати на 12.12.2007 г.) на пътя София - Самоков в участъка между с.Долни окол и Пасарел. Движението се осъществява двупосочно в платното, в което не се работи.
Източник 1
Източник 2
Последна промяна от gr_kanev на Сря 09 яну 2008 13:07, променено общо 1 път.