Пътят София - Самоков?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пътят София - Самоков?

Мнениеот Lawyer » Вто 08 яну 2008 19:56

Здравейте, колеги,

Може ли някой да сподели впечатления от състоянието на пътя София - Самоков в момента. Утре сутринта ми се налага пътуване до Самоков.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Вто 08 яну 2008 20:04

Чист е за сега :D Има няколко завоя след Пасарел които са заледени щото тече вода! Знаеш обаче, че сутрин има и заледени места и опастност от падащи камъни. Карай внимателно :wink:

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 08 яну 2008 21:26

Geleto написа:Чист е за сега :D Има няколко завоя след Пасарел които са заледени щото тече вода! Знаеш обаче, че сутрин има и заледени места и опастност от падащи камъни. Карай внимателно :wink:
Мда много Фнимавай по завоите аз миналата седмица минах няколко пъти от там и е доста коварно.Стича се на много места водица и се за ледява за норматив :wink:

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Вто 08 яну 2008 23:16

Не знам как е другия път - през Бистрица и Железница, минавах преди нова година от там и нямаше кьорава кола, бяха закърпили дупките. Все си мисля, че там е по-безопасно.

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Сря 09 яну 2008 9:24

Благодаря на всички! Надявам се всичко да е наред. Ще внимавам, разбира се. :wink:

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Сря 09 яну 2008 9:25

Lawyer написа:Благодаря на всички! Надявам се всичко да е наред. Ще внимавам, разбира се. :wink:
Айде лек път колега :wink:

Потребителски аватар
stefi_pavlov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stefi_pavlov » Сря 09 яну 2008 10:02

един нормален път който не се различава от останалите пътища в българия,поне според мен тъй като сам го минавал хиляди пъти, но според мен няма ни6то опасно в този път почиства се редовно има голям трафик на коли и затова не се задържа много сняг по самото платно, е има участаци с повечко лед но все пак не е магистралата

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Сря 09 яну 2008 10:07

galaboff написа:Не знам как е другия път - през Бистрица и Железница, минавах преди нова година от там и нямаше кьорава кола, бяха закърпили дупките. Все си мисля, че там е по-безопасно.

Според сайта на СБА (данните за пътната обстановка), там се извършва ремонт - в участъка Бистрица - Железница - Ярема, а също пише че има ремонтни дейности (започнати на 12.12.2007 г.) на пътя София - Самоков в участъка между с.Долни окол и Пасарел. Движението се осъществява двупосочно в платното, в което не се работи.
Източник 1
Източник 2

Последна промяна от gr_kanev на Сря 09 яну 2008 13:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 09 яну 2008 10:14

Lawyer написа:Благодаря на всички! Надявам се всичко да е наред. Ще внимавам, разбира се. :wink:

Внимавай за една много коварна дупка преди Кокаляне!!! дупката е 250-300м преди предпоследната спирка на автобус 1. Доста голяма е и много остра и дълбока!

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Сря 09 яну 2008 23:46

Справих се. :D Благодаря на всички! Jerom, не е само тази дупка. Не уцелих никоя обаче. :wink: На един от завоите по пътя през цялото платно преминава добре оформена редица от дупки (като траншея е :shock ).

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 10 яну 2008 15:51

Lawyer написа:Справих се. :D Благодаря на всички! Jerom, не е само тази дупка. Не уцелих никоя обаче. :wink: На един от завоите по пътя през цялото платно преминава добре оформена редица от дупки (като траншея е :shock ).

Така де не е само тая ама тая ми се вижда най коварна :twisted:

Върни се в “Пътеводител”