Syncro написа:Шипка за сега е отворена Ако не завали до събота така ще си остане
Ако завали затварят за камиони и автобуси за коли си остава отворена като е възможно да изискват вериги Камионите се пренасочват аварийно към Хаимбоаз За там има информация,че сутрин рано е възможно да се провреш както и че с 10лв на пазача на бариерата ти осигурявали преминаването /лично не съм го проверил и честно казано не го вярвам/
Пиши ми ЛС ако е на зор работата да проверя в петък вечер как е положението
П.П Какво толкова се плашите от Шипка /на мен ми е любимия участък от България/ В този сезон е предимство присъствието на камиони - често прохода е в мъгла,а осева линия липсва Залепянето зад камиона е голяма помощ
От южната страна като джокер може да се ползва пътя за Бузлуджа - не е чак толкова разбит и е живописно и спокойно
коледа ти си от Габрово и най-добре трябва да знаеш че буздлуджа не става за каране, все пак там не се чисти въобще и на никой не препоръчвам да минава а относно до шипка и на мен ми е лубима еи вчера вечерта си тръгнах за Раднево (Студент съм в Габрово) и беше просто супер като се качваш нагоре какви гледки се откриват и особено като виждаш фарове до теб, но на няколко етажа под тебе