Страхотна поледица!!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 08 яну 2008 1:11

kris11 написа:
dann написа:поне 20 мин. се борих въоръжен със стъргалка за лед :D

Що бе?/1 дебел найлон на предното стъкло защипан от 2 те врати и капака върши страхотна работа.
Ма то че върши работа върши, ама ако го сложиш вечерта и на сутринта го няма mhihi пусни си колата да загрее за 10 мин. и парното размразява стъклата бъз бой :wink:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 08 яну 2008 2:39

jetttlii написа:
kris11 написа:
dann написа:поне 20 мин. се борих въоръжен със стъргалка за лед :D

Що бе?/1 дебел найлон на предното стъкло защипан от 2 те врати и капака върши страхотна работа.
Ма то че върши работа върши, ама ако го сложиш вечерта и на сутринта го няма mhihi пусни си колата да загрее за 10 мин. и парното размразява стъклата бъз бой :wink:

правилно,токущо го пробвах.
тук е същата поледица ама като се кара нормално и в трезво състояние няма ядове :D

не гледаите че е три без двайсе,алкохол нема в кръвта

John3V
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот John3V » Вто 08 яну 2008 9:41

Вчера след адското копане и бутане си извадих полото от сгурта, дето го бях заврял сутринта заради заледеното и голямото въртене.
Днес вече, благодарение на Господ, че отпусна температури по-високи от - нещо си (в 07:05 беше точно 0.0*) и на съседи, дето вчера нахвърляха дървени стърготини по заледената ни уличка положението е далеч по-добро.
Централните улици даже са си перфектни. Има си лед и сняг, ама като минеш отгоре и се разбиват и може да се драпа съвсем нормално. Сложил съм на половера едни зимни йокохама, дето определено ми докарват сцепление, като на сух път.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 09 яну 2008 0:11

Като гледам по новините какво е положението там с тези ледове, направо си е страшна работа :?

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Сря 09 яну 2008 0:33

В неделя вечерта пътувах Варна-Разград и нататък района, като минавах покрай Шумен почна дъжд :shock - вънка минус 5-6 а вали дъжд, от скоростта около 60 до 90 предното стъкло и чистачките ми замръзваха в движение въпреки че парното си духа горещо на стъклото, и за 30 мин 2 пъти стъргах лед от стълкото и фаровете.
То на следващия ден затвориха пътя в района и част от магистрала Хемус като се връщах, мернах и ТВ камера ма не знам дали са ме хванали в кадър.
А и докато не съм забравил да кажа - на магистрала Хемус от Варна до Девня и по обратния път на места има коловози от ЛЕД които са в състояние да обърнат всяка кола :!: Там да се внимава особенно нощем

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 09 яну 2008 15:21

Пазете се от подобни случки при поледица :arrow: http://vbox7.com/play:1827a11d

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Сря 09 яну 2008 15:26

Stefan написа:Пазете се от подобни случки при поледица :arrow: http://vbox7.com/play:1827a11d

Страхотен късмет извади жената.
По страшно от леда няма!

Върни се в “Пътеводител”