врата мк3!!!
- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
врата мк3!!!
колеги проблема ми е следния:преди 2 дена ходих на автомивка и след измиването ефекта беше следния вечер като отклуча колата на шоф. врата чопчето се вдига но не се чува че се е откл. и естествено не мога да вляза през нея.после ми направи този номер и на пасажерската врета та се наложи да влизам през задните врати(добре че е с 5 втари)като покатам така известно време около 20 минути и вече може да се слезе и влезе в колата спокойно от всяка врата та какво да направя че да не се правя на маймуна да влизам през задните врати или пък въобще да ме мога да вляза 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Влязла е вода в лостовата система на бравата...като стане студено движението на лостчетата се затруднява и бравата не отваря...като изчакаш или като се затопли лостовете се освобождават и вече можеш да отваряш.
Аз имах същия проблем с шофьорската врата.....напръсках с проникващо масло през ключалката и през бравата и проблемът се реши...
Аз имах същия проблем с шофьорската врата.....напръсках с проникващо масло през ключалката и през бравата и проблемът се реши...
Не са ти подсушили хубаво праговете.Гледай да го направят бьрзо след измиването,щото направо си замрьзва сичко веднага.Аз мойта като я мия я подсушавам моментално и специално праговете поне 2,3 пьти ги минавам,през 10 минути,че сьм брал ядове,както я мия през ден...И сьщо си мажи упльтненията с нещо (глицерин,парафин и тем подобни) щото и те си замрьзват.
- joker
kilima написа:Не са ти подсушили хубаво праговете.Гледай да го направят бьрзо след измиването,щото направо си замрьзва сичко веднага.Аз мойта като я мия я подсушавам моментално и специално праговете поне 2,3 пьти ги минавам,през 10 минути,че сьм брал ядове,както я мия през ден...И сьщо си мажи упльтненията с нещо (глицерин,парафин и тем подобни) щото и те си замрьзват.
Не е от праговете ....от бравата е...проверено е !
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- joker
Rabbit_TDI написа:Направо ме насочиИме ли нещо друго макар и не толкоз евтино което да го позная в магазина лесно
E как по друг начин да ти го опиша.....зелено-бял спрей флакон но който пише на бълтграски ПРОНИКВАЩО МАСЛО С МОЛИБДЕНОВ БИСУЛФИД.Струва 5 лв за 200 мл.И е добро ..нищо,че е евтино.
Пък ако искаш си вземи прословутия WD40.....той е 8 лв за 150 мл(май?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”