Дюзи
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
Дюзи
някой да е сменял Дюзи на колата си? да каже нещо цени, сложнотия? има ли полза да се чистят? аз слагах добавка за прочистване, ама не ме кефи достатъчно постигнатия резултат
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чакай бе човек малко ти върви колата или просто имаш нужда от разнообразие....ако искаш повечко мощност може дюзи по голям деби, ама ще качиш разхода, въздух ще си набави и без тва си имаш дебитомер, идеята е дали си заслужава тва всичкото...... въпроса е за кво ти е, тунинг или просто си се видял в повечко излишни пари 

- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
нищо подобно - просто не съм доволен как набира и ми се струва слабо за 115 коня. просто сравнявам с коли на приятели, който са по 100 кобили и набират по добре. една от възможните причини да е спатъхнал двигатела са дюзите. просто елиминирам възможностите една по една и като се опарича ще пооправя едно нещо, на другия месец друго и ще се моля!
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: Дюзи
warrior написа:някой да е сменял Дюзи на колата си? да каже нещо цени, сложнотия? има ли полза да се чистят? аз слагах добавка за прочистване, ама не ме кефи достатъчно постигнатия резултат
mury (Нерегистриран)
Публикувано 30.08.04 12:31
prodavam elektri4eski diuzi za golf 2 gti 8v/3 gti 8v komplekt s trubi4kata za zakrepvane i regulator na naliganeto v perfektno sustoianie-120lv.Komputar za golf 2 gti 8v perfekten-130lv spe6no.0899898750
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здр колеги на мен 1-ва дюза ми е хлабава пробвах да я затегна обаче се варти цялата какво ще ме посаветвате 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, уточни си модела на автомобила и двигателя, след това пусни питането си в правилния раздел.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”