помощ имам проблем с климатроника
-
- Автомобил:
- Двигател:
помощ имам проблем с климатроника
Имам проблем с климатроника.Имам Венто-климатроника ми е сложен допълнително не е оригинален-''италиански''.Както си работеше нормално и изведнъж спря всякакъв ток към контролният панел и всичко изключи.След 4,5 дена Климатроника сам тръгна,само че този път ту един път духаше топл, ту студено,без да му се променят данните.Някой знае ли от каде може да идва проблемът и нека ми пише,а ако не пишете ми за добър сервиз,където мога да отида и да отстраня проблемът.БЛАГОДАРЯ!!!
Здравей, аз имам също венто със слаган климатроник и имах малко ядове. Отидох в един сервиз до студенски град. Хората там правят само това и съм доста доволен. Намира се тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=d830b2c072aefc711c0b64d8440f2dea&city=sofia&str=%D1%D2%D3%C4%C5%CD%D2%D1%CA%C8+%C3%D0%C0%C4&num=1&grid=m5k&nType=49&oName=&oType=49&Map49_21.x=176&Map49_21.y=92 точно до една автомивка в една сграда като склад - тел. 0887901845. Хайде и успех 

-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря
Благодаря колега!Аз вече ходих в един сервиз Дунев ,когато ми беше изключил целият климатроник и там ми казаха,че ми е изгорял контролния панел за управление.Много странно как след няколко дена тръгна сам,след като''уж беше изгорял''.Сега работи ,но остана проблема с температурата.Започва да духа топло някуде 5 мин,и сам сменя на студено по 2,3 часа.Ще се разходя до тоя сервиз да видя как стоят нещата.Благодаря за съдействието!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”