Някой чувал ли е,случвало ли му се е?
Днес си купих ваучер от будка за вестници,няколко часа по-късно решавам да заредя сметката и :
"Този ваучер вече е използван"
И сега кво,вярно е че е само за 5 лева,ама що така?Звънях на *88-от там най -любезно ми обясниха ,че този ваучер е зареден на 17.12.2007
Питаха ме дали имам касов бон,а за да съм сигурен че нямало да ям дървото друг път-да си купувам само от магазин на М-тел,баси простотията.Извадих си касов бон утре ще пробвам какво ще ми кажат в офисът им,5 лева са ,ама ме е яд.И се чудя как е станала измамата?
Измама с ваучер на М-тел !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Измама с ваучер на М-тел !
gogul написа: чудя как е станала измамата?
Някой е нацелил цифрите от твоя ваучер
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
hilqdarka написа:gogul написа: чудя как е станала измамата?
Не е сигурно,едно време много се говореше за далавера с преопаковане и ламиниране на скреч лентата на използвани ваучери може някой да е подхванал наново

- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
Stivi написа:hilqdarka написа:gogul написа: чудя как е станала измамата?
Не е сигурно,едно време много се говореше за далавера с преопаковане и ламиниране на скреч лентата на използвани ваучери може някой да е подхванал нановоНай-сигурно е да се купува само от сериозни магазини където това е немислимо да се случи а не от всяка будка за цигари !
И в "сериозните" и в "несериозните" магазини ваучерите се доставят от фирма "посредник".т.е нещо като дистрибутор на М-тел. Момче, което разкарва карти позаявка...Така, че шанса да налучиш такава карта е както в единия, така и в другия магазин

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
beck's написа:И в "сериозните" и в "несериозните" магазини ваучерите се доставят от фирма "посредник".т.е нещо като дистрибутор на М-тел. Момче, което разкарва карти позаявка...Така, че шанса да налучиш такава карта е както в единия, така и в другия магазин
Абе не е баш така ама няма смисъл да спорим за нещо толкова незначително !

- murder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hilqdarka написа:gogul написа: чудя как е станала измамата?
Лапетата си играят докато уцелят кода

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:beck's написа:И в "сериозните" и в "несериозните" магазини ваучерите се доставят от фирма "посредник".т.е нещо като дистрибутор на М-тел. Момче, което разкарва карти позаявка...Така, че шанса да налучиш такава карта е както в единия, така и в другия магазин
Абе не е баш така ама няма смисъл да спорим за нещо толкова незначително !
за прима, потвърждавам че М-тел използва фирмата в която работя, за доставка в някои обекти....

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
murder написа:Лапетата си играят докато уцелят кода
Ти пробвал ли си да целиш код на ваучер ?? Последно с експериментална цел си поиграх преди година-две ама след няколко опита с подобни цифри ти казва че може да опиташ пак след еди колко си часа-тия оператори не са толкова прости да не се сетят че ще има много мераклии за безплатно говорене

Върни се в “ОФФ-Топик - други”