кабелна телевизия?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
G60

Мнениеот G60 » Нед 23 дек 2007 19:32

хахаха НОД на 2-ва входа това по принцип е идеалното средство за перфектен сигнал но е определено много скъпо ще ти дам скромен пример за състоянието на КТВ :wink: в тая в коиято работя аз имаме 3 НОД-а за целия град а тои не е много малък :lol: смятаи колко усилвателя има след всеки НОД при условие че имаме 5000 абоната конкуренцията са малко по добре те са със 6 бр. а и се съмнявам в София положението да е много по добро а за усилварел аз му дадох линк от каде да си го поръча точно тоя модел у-л които му трябва по принцип ние работим и с ТАУ които си му препоръчал ти но определено ВИДЕОСАТ-ските са по добри а цената е еднаква

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Нед 23 дек 2007 19:37

В София една от кабеларките има доста над 100 нода. По проект, от който аз съм направил доста голяма част са 250+. :wink:

За доста градове в БГ и извън БГ съм правил проекти, защото това ми беше работата.

G60

Мнениеот G60 » Нед 23 дек 2007 19:56

Маи само в нашия район тогава е толкова зле :lol: бедна работа кво да се прави :wink: и смятаи хората искат от нас хубава картина е как да стане тои сигнала минава през 15 магистрални и още безброи домашни усилватели ама пак долу горе я докарваме някак

Потребителски аватар
kabelista
Автомобил: Skoda Octavia RS
Двигател: AUQ

Мнениеот kabelista » Сря 09 яну 2008 19:36

Усилвателите които показа са :banghead: , от ерата на общите антени. Ако не си си ресхил проблема с удоволствие сте ти помогна и ако се наложи сте ти намеря подходящ усилвател. 0888122880 стоян. Че не влизам често.

Потребителски аватар
kabelista

Мнениеот kabelista » Сря 09 яну 2008 19:42

Колега Г60 да не си работил в ЕК, защото термина НОД( оптичен птеобразувател) маи само при нас се използва :roll:

G60

Мнениеот G60 » Сря 09 яну 2008 19:48

kabelista написа:Колега Г60 да не си работил в ЕК, защото термина НОД( оптичен птеобразувател) маи само при нас се използва :roll:
Да колега точно там :wink:

Потребителски аватар
kabelista

Мнениеот kabelista » Сря 09 яну 2008 19:51

В центара работил ли си, или само в бизнеспарка?

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Сря 09 яну 2008 19:53

5. Отговорите да не се отклоняват от темата. Моля не превръщайте темите в чат има лични съобщения (Л.С.) за тази цел.

6. За спам ще се считат всички теми, които не съдържат полезна информация за потребителите на форума и които по преценка на модератор или администратор косвено нарушават или могат да доведат до нарушаване на правилата.

Потребителски аватар
kabelista

Мнениеот kabelista » Сря 09 яну 2008 20:03

Извинявам се за отклонението. Ако мога да помогна на някои по темата, да пише.

G60

Мнениеот G60 » Сря 09 яну 2008 20:06

gr_kanev написа:5. Отговорите да не се отклоняват от темата. Моля не превръщайте темите в чат има лични съобщения (Л.С.) за тази цел.

6. За спам ще се считат всички теми, които не съдържат полезна информация за потребителите на форума и които по преценка на модератор или администратор косвено нарушават или могат да доведат до нарушаване на правилата.
О.К. Г-н МОДЕРАТОР що си помисли че темата не е полезна? а дори и това ,че сме написали че работим в евроком може да бъде полезно на някого. Ако толкова пречи на някого изтриите ми постовете :idea: а и лично аз много рядко спамя то се вижда по мненията :!: beware of mods

Потребителски аватар
kabelista

Мнениеот kabelista » Сря 09 яну 2008 20:23

Да внесем малко технически елемент в темата. Главните величини на тв. сигнала са ниво, те.сила и се измержа в децибели на микроволт, и по рядко на миливолт. Другия важен параметар е саотношението на сигнала спрямо шума ,на анг "snr". За кабелните усилжатели параметрите са, максимално усилване , големината начестотната корекциа и собстжениа шум. Обикновенно тези параметри зависят от схемата по коиато е испалнен усилвателиа-магистрален,субмагистрален, домови. Сащо така дали е транзисторе или с чип Та респективно при лош сигнал като се сложи усилвател ше се усили лошия сигнал

Върни се в “ОФФ-Топик - други”