Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
trunner написа:На jafara и MiroslavStanchev ще кажа едно: За две години семеен живот напълнях с 16 кила. Сега очаквам да напълнея още, но!!! Не забравяте, че когато човек не пуши, идеята за редовно спортуване не изглежда толкова абсурдна, нали?
Првилно колега,сега ми идва на идея ,бягане (времето не е много за бягане в момента),сутрин лицеви опори,коремни преси.

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Ебава се ама ще прескочим до Хасково
И без туй пари от цигари за бенз.има .Аз не съм се качвал на кантар откакто почнах да спирам цигарите,обаче нещо взех да се чуствам по тежък май.След малко ще видя.В нашата махла човек има стимул да бяга,но го разбира чак когато тръгне да бяга,а след него бъхливи и замръзнали в много кофти настроение бивши домашни любимци.

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Ей ся щом не запалих значи добре е работата.В 11 часа вечерта да ти се спука замръзнала тръба и да наводни бабата си е направо ела запали.Бахти.Крановете на водомера не щат да затварят,една кола спряла върху тротоарния кран и не мога да спра водата отвън,пада мазилка от тавана,бабето реве,бушона пада щот един разклонител пълен със вода.Егати вечерта!Ако не знаете как се сменя кран без да се спира нацяло водата при малко над нулата мога да ви кажа 

- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
В якето имам една кутия PALL MALL мисля да я изпуша и да следвам светлата ти цел да ги спра...Ще пиша дали има развитие опита или не.Дано успея че като смятах веднъж хвърлените пари за цигари ми прилушава.Другото което е че и цялата ми компания пуши и ако ги спра за малко се влиая от тях може би волята не ми е силна 

trunner написа:На jafara и MiroslavStanchev ще кажа едно: За две години семеен живот напълнях с 16 кила. Сега очаквам да напълнея още, но!!! Не забравяте, че когато човек не пуши, идеята за редовно спортуване не изглежда толкова абсурдна, нали?
Дам, това със спорта ще е просто перфектната комбинация

Върни се в “ОФФ-Топик - други”