Dimitaki написа:колега не му ли викаха циганско че така малко по цивилизовано звучиА тук нали на Калибрата викат "Люлинско ферари" Такива определения не ме притесняват.![]()
Циганско да
На мен много ми харесават тези Hyunai и също съм чувал добри думи
Dimitaki написа:колега не му ли викаха циганско че така малко по цивилизовано звучиА тук нали на Калибрата викат "Люлинско ферари" Такива определения не ме притесняват.![]()
bobo7 написа:абе викаха му "Пернишко" ама ареDimitaki написа:колега не му ли викаха циганско че така малко по цивилизовано звучиА тук нали на Калибрата викат "Люлинско ферари" Такива определения не ме притесняват.![]()
,така кат се замисла има и верни работи да каам па аз където съм видел от тез коли много ама знаеш ли кво е думата много
.При мен идват карани само от баби къде са одили само на църква на по 80-130 хил.километри
,а те сиромашките колици дар-ма-дан баце неструват за нищо,карани та карани ама здраво зели им душицата.При мен идваха със следните проблеми:да сменим масла,филтри...абе сички консумативи;висок разход на масло-смяна гумички клапани или основен ремонт;тракане на веригата на раз.валове;ремонт ходова част и прекъсване и давене на колата.Нема ви кааем кви смрадове са виждал кат отвора капака на клапаните,нагар ма нагар по 2 сантима смрад и на края оня клиента вика ма тя само на 80 хил.километра възможноли е,а на мен ми иде да му каа чее прав че е на толкова от последната смяна на маслото
или от второто превъртане на километража,абе беги мани.
май и на калибра така викаха абе тия роми мнооо богати беoSViRePql написа:Dimitaki написа:колега не му ли викаха циганско че така малко по цивилизовано звучиА тук нали на Калибрата викат "Люлинско ферари" Такива определения не ме притесняват.![]()
Циганско даИ на Фиат купе - червено също
![]()
На мен много ми харесават тези Hyunai и също съм чувал добри думиСпоред мен си заслужава.
MITKO_DVD, много благодаря. Много полезно мнение! Викаш не са големи бегачки купетата. А с двигателя 2 литра 150 коня как се държи, имаш ли представа? Иначе ми е ясно че като се купува по-спортна кола втора ръка е ръчкана здраво и трябва да се задели още някой друг лев за да се вкара в час колата. Да не би голфовете ГТИ да не са така? Мен просто ме кефи външния дизайн - особено със спойлер като е. Интериора също ме радва. По-горе чух мнение, че пластмасите не били качествени. Трябва да го проверя това. Признавам си че не съм се качвал в такава кола.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 55 госта