колега и аз имам подобни ядове и почвам да мисля че е от бензина нещо ама скоро не се е случвало де почнах само ликоил да наливам и не мешам бензините и няма проблем ама като напраи проблема последния път бях омешал 95 от ОМВ и 95 от ЛУКОИЛ знам ли може да има връскаKoksan написа:Колеги да се похваля! Тази сутрин ... след температури от -20С акумулаторчето ми беше почти умряло и след дълго и продължително мъчене да запаля и многократно нулиране на километража и издаване на странни звуци ... се обадих на приятел да ме дръпне 5м да запали, че беше спряна в едни снегове и едно чудо! Та дръпна ме, запали .... изчаках я около 20 мин да загрее докато пием по-едно барзо кафе .... и като отидох при нея ... О ЧУДО!!! Вече всичко си работи нормално!
Държим си стандартните обороти вървиме си прилично и т.н.
НА колегите с подобни проблеми бих казал .... НЕЗНАМ КАК СТАНА ама все още си мисля че има нещо общо с нулирането на километража при нисък ток и напрежение от акумулатора и според мен или е била натрупала грешки или е била забравила някои настройки! Другият вариант е ..... просто да е имало нещо замръзнало!
Благодаря на всички които се опитаха да помогнат!
Аз отивам да си запиша час при Ваското за една центровчка на запалването!
Проблем с оборотите на празен ход! - САМА СЕ ОПРАВИ!!!!
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
и моята има такъв проблем даржи високи обороти на празен ход и като спре на светофара си падат до нормалните --това стана след почистване на дросела и откачане на батериата как да я оправиа и секи път ли триаа да я адаптирам така след сваляне на акомулатора ---МОЛЯ КОЛЕГИТЕ КОИТО СА ОПРАВИЛИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ ДА ПОВТОРЯТ КАКВО ДА НАПРАВЯ ---МОЛЯ
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”