Измама с ваучер на М-тел !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kasho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kasho » Сря 09 яну 2008 21:04

Въобще ги зарежи тия М-тел. Тва е най-скъпарската и отвратителна компания. С такъв кеф се махнах от тях, че не мога да ти опиша. То не бяха надписвания на сметки, не бяха 500 лева на минута към други оператори, кво ли не съм видял. Майка ми и баща ми чакат като топъл хляб да пуснат транзитивността на номерата, че става много сложно ако ги сменят. И двамата са казали че излезне ли тая услуга до 1 седмица са се махнали от М-тел. Направо ми се драйфа като видя 088. Аре спирам да наливам. Peace! 8)

Потребителски аватар
gogul
Автомобил:
Двигател: 1989
Контакти:

Мнениеот gogul » Сря 09 яну 2008 21:05

Утре ще отида да чуя какво ще се оправдаят,ще пиша резултата.

Потребителски аватар
beck's
Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
Двигател:

Мнениеот beck's » Сря 09 яну 2008 21:06

[quote="Jogo_1"]карай продавача да ти ги зарежда :), преди се бях побъркал да го "вкарвам" на всички клиенти :) ама те си ме молиха как да им откажеш :oops:[/quote
То няма оправия...значи караш продавача да зареди-няма нищо вътре...след това продавача кара доставчика да му обясни-"не знам аз само по заявки", ще питам шефа...шефа...абе не ме занимавай за 5 лева...
По-добре от М-тел и там да се зареждат, че тогава системата става малко по-опростена.

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf777 » Сря 09 яну 2008 21:19

колега другия път си вземай ваучери от магазин на МобилТел,а за налучкване на цифри май е равносилно да налучкаш 6 от тото,на третото грешно набиране се блокира примата

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Сря 09 яну 2008 22:02

kasho написа:Въобще ги зарежи тия М-тел. Тва е най-скъпарската и отвратителна компания. С такъв кеф се махнах от тях, че не мога да ти опиша. То не бяха надписвания на сметки, не бяха 500 лева на минута към други оператори, кво ли не съм видял. Майка ми и баща ми чакат като топъл хляб да пуснат транзитивността на номерата, че става много сложно ако ги сменят. И двамата са казали че излезне ли тая услуга до 1 седмица са се махнали от М-тел. Направо ми се драйфа като видя 088. Аре спирам да наливам. Peace! 8)

Колега, точно такива като тебе "разбирачи" пък ми е писнало. Дето само се оплакват. Има и други оператори и се надявам да си доволен !

ВАУЧЕРИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ ОТ 6 МЕСЕЦА ПОНЕ. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА ЕЛЕКТРОННО ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА САМО В МАГАЗИН НА МТЕЛ.

п.с

това, което си купил ти е стари количества останали преди този период на въвеждане на електронното зареждане. Да не говорим, че по такива репове не дават бележка и не може да рекламираш стоката.
Сам си си виновен.

jgmec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jgmec » Сря 09 яну 2008 22:18

moleo написа:
kasho написа:Въобще ги зарежи тия М-тел. Тва е най-скъпарската и отвратителна компания. С такъв кеф се махнах от тях, че не мога да ти опиша. То не бяха надписвания на сметки, не бяха 500 лева на минута към други оператори, кво ли не съм видял. Майка ми и баща ми чакат като топъл хляб да пуснат транзитивността на номерата, че става много сложно ако ги сменят. И двамата са казали че излезне ли тая услуга до 1 седмица са се махнали от М-тел. Направо ми се драйфа като видя 088. Аре спирам да наливам. Peace! 8)

Колега, точно такива като тебе "разбирачи" пък ми е писнало. Дето само се оплакват. Има и други оператори и се надявам да си доволен !

ВАУЧЕРИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ ОТ 6 МЕСЕЦА ПОНЕ. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА ЕЛЕКТРОННО ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА САМО В МАГАЗИН НА МТЕЛ.

п.с

това, което си купил ти е стари количества останали преди този период на въвеждане на електронното зареждане. Да не говорим, че по такива репове не дават бележка и не може да рекламираш стоката.
Сам си си виновен.

И с какво точно е виновен че си е купил ваучер? Ваучери като не се продават мобилтел изкупил ли е обратно вече дадените на дилърите?

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Сря 09 яну 2008 22:20

от дилърите - да

но ако някой си е взел преди 6 месеца 20 ваучера и ги е препродал...няма как да се хване този човек, нали се сещаш.
Все пак не сме ЦРУ.

Иначе, касов бон има ли ?

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 09 яну 2008 23:26

moleo написа:ВАУЧЕРИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ ОТ 6 МЕСЕЦА ПОНЕ. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА ЕЛЕКТРОННО ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА САМО В МАГАЗИН НА МТЕЛ.

Не е зле да уточниш че става въпрос само за центровете на Мтел иначе някой ще вземе да си помисли че вече "хартиени" ваучери не се продават :wink:

Потребителски аватар
stenly_r
Автомобил: VW 1300
Двигател: F
Контакти:

Мнениеот stenly_r » Чет 10 яну 2008 8:45

Не се коси толкова. Я си представи, че някой си взел ваучер от 50 кинта,
объркал е 1-2 цифри и ... :banghead:

Mar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mar » Чет 10 яну 2008 9:34

Друг лесен начин за зареждане - с карта на банкомат или през интернет ( ипей.бг ) :wink:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 10 яну 2008 11:47

Mar написа:Друг лесен начин за зареждане - с карта на банкомат или през интернет ( ипей.бг ) :wink:

:да:

Потребителски аватар
gogul
Автомобил:
Двигател: 1989
Контакти:

Мнениеот gogul » Чет 10 яну 2008 13:32

Ходих ,питах-казаха ми да пия една студена..
Поради нужда от още един апарат вече съм на абонаментен план+промоционален телефон :wink:

Потребителски аватар
Queen_
110%
Автомобил: KIA Optima
Двигател: 2015
Контакти:

Мнениеот Queen_ » Чет 10 яну 2008 16:36

hilqdarka написа:
gogul написа:И аз това си мислех,поне не беше за повече пари.

дано да ти върнат парите от М-тел не са много ама са си пари :)

сигурен съм че не е заради априте , заради принципа!

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Чет 10 яну 2008 17:48

Queen_ написа:
hilqdarka написа:
gogul написа:И аз това си мислех,поне не беше за повече пари.

дано да ти върнат парите от М-тел не са много ама са си пари :)

сигурен съм че не е заради априте , заради принципа!
:да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”