Измама с ваучер на М-тел !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kasho
- Автомобил:
- Двигател:
Въобще ги зарежи тия М-тел. Тва е най-скъпарската и отвратителна компания. С такъв кеф се махнах от тях, че не мога да ти опиша. То не бяха надписвания на сметки, не бяха 500 лева на минута към други оператори, кво ли не съм видял. Майка ми и баща ми чакат като топъл хляб да пуснат транзитивността на номерата, че става много сложно ако ги сменят. И двамата са казали че излезне ли тая услуга до 1 седмица са се махнали от М-тел. Направо ми се драйфа като видя 088. Аре спирам да наливам. Peace! 

- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
[quote="Jogo_1"]карай продавача да ти ги зарежда
, преди се бях побъркал да го "вкарвам" на всички клиенти
ама те си ме молиха как да им откажеш
[/quote
То няма оправия...значи караш продавача да зареди-няма нищо вътре...след това продавача кара доставчика да му обясни-"не знам аз само по заявки", ще питам шефа...шефа...абе не ме занимавай за 5 лева...
По-добре от М-тел и там да се зареждат, че тогава системата става малко по-опростена.

То няма оправия...значи караш продавача да зареди-няма нищо вътре...след това продавача кара доставчика да му обясни-"не знам аз само по заявки", ще питам шефа...шефа...абе не ме занимавай за 5 лева...
По-добре от М-тел и там да се зареждат, че тогава системата става малко по-опростена.
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kasho написа:Въобще ги зарежи тия М-тел. Тва е най-скъпарската и отвратителна компания. С такъв кеф се махнах от тях, че не мога да ти опиша. То не бяха надписвания на сметки, не бяха 500 лева на минута към други оператори, кво ли не съм видял. Майка ми и баща ми чакат като топъл хляб да пуснат транзитивността на номерата, че става много сложно ако ги сменят. И двамата са казали че излезне ли тая услуга до 1 седмица са се махнали от М-тел. Направо ми се драйфа като видя 088. Аре спирам да наливам. Peace!
Колега, точно такива като тебе "разбирачи" пък ми е писнало. Дето само се оплакват. Има и други оператори и се надявам да си доволен !
ВАУЧЕРИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ ОТ 6 МЕСЕЦА ПОНЕ. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА ЕЛЕКТРОННО ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА САМО В МАГАЗИН НА МТЕЛ.
п.с
това, което си купил ти е стари количества останали преди този период на въвеждане на електронното зареждане. Да не говорим, че по такива репове не дават бележка и не може да рекламираш стоката.
Сам си си виновен.
moleo написа:kasho написа:Въобще ги зарежи тия М-тел. Тва е най-скъпарската и отвратителна компания. С такъв кеф се махнах от тях, че не мога да ти опиша. То не бяха надписвания на сметки, не бяха 500 лева на минута към други оператори, кво ли не съм видял. Майка ми и баща ми чакат като топъл хляб да пуснат транзитивността на номерата, че става много сложно ако ги сменят. И двамата са казали че излезне ли тая услуга до 1 седмица са се махнали от М-тел. Направо ми се драйфа като видя 088. Аре спирам да наливам. Peace!
Колега, точно такива като тебе "разбирачи" пък ми е писнало. Дето само се оплакват. Има и други оператори и се надявам да си доволен !
ВАУЧЕРИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ ОТ 6 МЕСЕЦА ПОНЕ. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА ЕЛЕКТРОННО ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА. ЗАРЕЖДАНЕТО СТАВА САМО В МАГАЗИН НА МТЕЛ.
п.с
това, което си купил ти е стари количества останали преди този период на въвеждане на електронното зареждане. Да не говорим, че по такива репове не дават бележка и не може да рекламираш стоката.
Сам си си виновен.
И с какво точно е виновен че си е купил ваучер? Ваучери като не се продават мобилтел изкупил ли е обратно вече дадените на дилърите?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”