... имам един познат, който е бил в Китай и е доста по запознат от средностатистическия българин, който за жалост според мен напоследък е свикнал да живее с доста митове ...
... та този мой познат преди време ми обясни, че китайците както правят мега боклуци така могат да правят и много качествени неща стига да си платиш достатъчно ...
... но ест повечето търговци работещи с Китай не го правят защото те са отишли там точно заради евтинджоса ...
... просто истината е, че за китайците е почти невъзможно да върнат клиент, може да им кажеш произведете ми примерно 10 000 чифта маратонки като искам производствената цена на един чифт да е 1 долар (нещо което звучи абсурдно) и те ще ти го правят - ест. такава маратонка се къса ама точно веднага при самото обуване, но те са си спазили условията - чифта струва 1 долар

... ако обаче искаш чифта да струва примерно 50 долара качеството ша е съвсем ама съвсем друго, предполагам секи от вас е виждал примерно спортни маркови и наистина качествни дрехи в официални магазини с етикети "маде ин цхине" ...
та така