Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Никога не съм пушил,но преди време около мен се пушеше много и не ми правеше впечатление от доста време в къщи не се пуши,а в заведения избираме салони за непушачи,е честно ви казвам надуша ли цигари направо ми става лошо и кашлям,люти ми на очите и т.н.
Едно от гадните неща е някои в асансьора да ти пуши се едно неможе да издържи една минута.
Едно от гадните неща е някои в асансьора да ти пуши се едно неможе да издържи една минута.

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
russonera написа:Plumber написа:Днес по-добре работата.Спрях ТабексаАма яденето взе да става страшно.Имам чуството че мога да се тъпча нон стоп
Как пиеш табекса.Стареца го пие сега през 2 часа.След 3 дена ше го пии през 3.
Кажи на татко ти да хвърля тоя Табекс,и да си купи нещо с парите дадени за него,стига да иска може и без него.

Plumber написа:Днес по-добре работата.Спрях ТабексаАма яденето взе да става страшно.Имам чуството че мога да се тъпча нон стоп
И аз съм тъй с яденето

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
cerber4o написа:офф ... чак ми стана интересно да му се невидиот днес ще пробвам колко дена ще издържа
Айде.Няма членски внос и влизането в клуба става веднага след като издържиш 1 ден да не пушиш.Имаш моралната подкрепа на доста хора.Ако ти се допуши винаги можеш да напишеш 1-2 мнения в темата.Отнема време и забравяш за фасовете.Пък ако искаш може да ти намеря снимка на бял дроб на пушач с рак или без рак.Да видиш и да се замислиш.По желание на клиента
Върни се в “ОФФ-Топик - други”