Високоволтови кабели
- kristinobal
- Автомобил:
- Двигател:
Високоволтови кабели
Трябва да сменя кабелите на свещите, може ли да ми препоръчате някакви, модел марка и цена. Мотора е АБС.
- М.Владимиров
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=70666
Здравейте колега.
В нашите магазини цената на комплект кабели Bremi (които искрено Ви препоръчвам) е 73 лв. Предполагам, че при колегите от Хеед е подобна.
От линка можете да вземете координати и на двете фирми.
Успех.
Здравейте колега.
В нашите магазини цената на комплект кабели Bremi (които искрено Ви препоръчвам) е 73 лв. Предполагам, че при колегите от Хеед е подобна.
Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- М.Владимиров
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Брех, че то евтино сега ми изглежда, ма днес ли, вчера ли, като ги гледах в Суходол ми скъпееха, въпреки вътрешната отстъпка.То са си 5 жици , има няма 3 метра проводник , ама ще се купува нема начинМ.Владимиров написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=70666
Здравейте колега.
Успех.
кабели
Със извинение колега за да не пускам нова тема ще използвам твоята надявам се да нямаш нищо напротив...
Та колеги кажете за моя АБФ какви кабели да сложа проверих в бош и цената никак не ми допада,няма ли някой по евтин и по добър вариант за кабели...Също така ще съм благодарен и на линкове за вашите предложения...

Та колеги кажете за моя АБФ какви кабели да сложа проверих в бош и цената никак не ми допада,няма ли някой по евтин и по добър вариант за кабели...Също така ще съм благодарен и на линкове за вашите предложения...
- kristinobal
- Автомобил:
- Двигател:
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
zmei написа:За 1.8 двигател генерацията е от зад така, че според мен няма да има проблем ако лулите не са метални. Какво ще кажете.
на абс-а оргинал са метални и най-хубу пак такива да се земат.иначе и бакелитени да са нема проблем ако колата не прегрее(мя тя ко са брегрее твя ше е най малкия проблем.аз съм виждал прегрети бакелитени които направо се рониха на прах ама толко бе претоплена колата и главата и бе толко крива че се наложи да се сложи двойна гарнитура-добре че беше рускии автомобил-непретенциозен)
- kristinobal
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”