можеш ли да ми препоръчаш от каде мога си ги взема(става въпрос от БГ) същите заедно със стойка ама такава за колонката и имаш някъкви снимка да качиш да видя как е станало че съм силно решен слагам такива глезотиикиprj57 написа:Най важните прибори за мен са Нлягане и Темп на масло и Уред за сместта (Air/Fuel gaufe)
Една идея за интериора -има ли кои да се справи??
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Re: 11
www.arenabg.com написа:madcap написа:като гледам тоя магазин е в Хасково , ако искаш утре мога да ида да питам кое , как и т.н.
ако имаш некви питания , кажи ,аз ще ги питам
ми питаи дали да механични или електронни,имат ли неква гаранция (или Франция),и имат ли вдички датчици към тях ,кабели ,ако може да ти кажат дали да слагани на Голф ,абе разпитай квото можеш
![]()
и дали може да ги монтира начинаещ или требва професионалист ??
Мерси предварително
днес ходих и ги гледах , имаше само за отчитане на темп. на водата , и е ел. , можело да стане и механичен със некви си щицери там , ми обясняваше , ама ми се струва вятър работа , най-хубаво си намери от Ауди , си готов ,
А аз ще се възползвам от тоя магазин (кога му дойде времето) , и ще споделя.
п.п. собственика , каза че с поръчка доставя мноого работи , и за най различни коли , доставката е 2-3 дена
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 11
madcap написа:www.arenabg.com написа:madcap написа:като гледам тоя магазин е в Хасково , ако искаш утре мога да ида да питам кое , как и т.н.
ако имаш некви питания , кажи ,аз ще ги питам
ми питаи дали да механични или електронни,имат ли неква гаранция (или Франция),и имат ли вдички датчици към тях ,кабели ,ако може да ти кажат дали да слагани на Голф ,абе разпитай квото можеш
![]()
и дали може да ги монтира начинаещ или требва професионалист ??
Мерси предварително
днес ходих и ги гледах , имаше само за отчитане на темп. на водата , и е ел. , можело да стане и механичен със некви си щицери там , ми обясняваше , ама ми се струва вятър работа , най-хубаво си намери от Ауди , си готов ,
А аз ще се възползвам от тоя магазин (кога му дойде времето) , и ще споделя.
п.п. собственика , каза че с поръчка доставя мноого работи , и за най различни коли , доставката е 2-3 дена
мерси за инфото
Обачи има малък проблем ,значи уредите от ауди ги намерих (60лв. и 3-те) като нови са ,ОБАЧЕ са само до букса ,демек немат датчици немат нищо -никаде не продават датчиците и немат представа как да се свържат.Моля помогнете ,все пак освен като красиво допълнение на интериора са за да вършат и работа
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zemon_Golf3_C4711PB написа:можеш ли да ми препоръчаш от каде мога си ги взема(става въпрос от БГ) същите заедно със стойка ама такава за колонката и имаш някъкви снимка да качиш да видя как е станало че съм силно решен слагам такива глезотиикиprj57 написа:Най важните прибори за мен са Нлягане и Темп на масло и Уред за сместта (Air/Fuel gaufe)
Снимка нямам остана на хартия в БГ.....
Иначе качествени уреди единствено се сещам за Max Drive на бул. България с/у Тойота.... ама може и да са цифра, аз сега искам да сменям мойте и да слагам още уреди ама като гледам за 5-6 уреда трябва да си приготвя към 500-550$$$$

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
а старите ще ги продаваш ли?защото съм заинтересуван?prj57 написа:zemon_Golf3_C4711PB написа:можеш ли да ми препоръчаш от каде мога си ги взема(става въпрос от БГ) същите заедно със стойка ама такава за колонката и имаш някъкви снимка да качиш да видя как е станало че съм силно решен слагам такива глезотиикиprj57 написа:Най важните прибори за мен са Нлягане и Темп на масло и Уред за сместта (Air/Fuel gaufe)
Снимка нямам остана на хартия в БГ.....
Иначе качествени уреди единствено се сещам за Max Drive на бул. България с/у Тойота.... ама може и да са цифра, аз сега искам да сменям мойте и да слагам още уреди ама като гледам за 5-6 уреда трябва да си приготвя към 500-550$$$$![]()
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Какви са ти старите?
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Можеш ли да ми пратиш снимки на мейл-а, че ми е интересно?
angel_georgiev@mail.bg
angel_georgiev@mail.bg
- Nikolay1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всички уреди от www.redline-tuning.com са електронни ( с датчици, а до самият уред стигат само кабелите) с изключение на уреда за налягане на турбото.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
А датчици от къде?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: re
SkyWalker написа:А датчици от къде?
те са в комплекта