MITKO_DVD написа:
Аре позволи ми малко да те нахраня че даваш неточна информация, без лоши чувства разбира се
Първо малкия мотор не е 150коня, а е 143коня

големия е 2.7 и не е над 200коня, а е 167коня.
И с двата мотора, колата е бавна, подчертава бавна и тромава.
Хйундай купе е най-голямата псевдо спортна кола, по точно това не е спортна кола

(тук сме на едно мнение)
Последните две поколения не са нищо особено, като изключим, че последното три пъти му променят външния вид и това му е втори фейслифт.
Тая кола е най-тъпия начин да похарчиш 50хил.лв и един от най-бързо обезценяващите се автомобили.
Мой прятел изкара чисто нов Хйундай Купе от индудтриал кометрс, колата като цяло не му е създавала изобщо проблеми, за времето си 2004-та беше много интересна, но е доста спъната, като ускорение и няма никаква тръпка да я караш. Завива добре и ходовата част е добре настроена, спирачките не са нищо особено.
До тук с хубавите неща, това е псевдо спортен автомобил както казах не върви и не спира както подобава на един спортен автомобил
Всеки един актуален хот хеч е по-добър от това недоразумение и ще го направи смешен (че дори и старите има по-добри динамични показатели и мотори са по-читави)
А предния модел пък е супер смешната история, не си струва дори да се коментира.

quote="G3"]един приятел има такъв 2.0 150коня по редкия модел , по масиви са 1.6..
отзад е доста тесно.. возия добра
за вържен падал е от доста коли по 150 коня , вкл АБФ и нисан нх 100
е тоя клип аз съм го снимал...
http://vbox7.com/play:73f68255колицата ми харесва но е само за газария[/quote]
Тая кола я няма с мотор 2.0 150коня, предлага се с 2литров мотор с 138 и 143конски сили, 150коня няма!!!
Тая кола ще пада и от хонди 1.6 по 125коня