Hyunai Coupe

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пет 11 яну 2008 15:05

Абе колега няма маясто за сравнение между Корадо и тва Купе.Просто Корадо си е Кола с главно К ,а тва вчера гледам едно купе уш 2000 16v и отзад с барабани :lol: :lol: Дори на старите коли спортни издания има дискове отзад ,а тия японци на 2.0 слагат барабани....

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пет 11 яну 2008 15:55

Gigabyte написа:Абе колега няма маясто за сравнение между Корадо и тва Купе.Просто Корадо си е Кола с главно К ,а тва вчера гледам едно купе уш 2000 16v и отзад с барабани :lol: :lol: Дори на старите коли спортни издания има дискове отзад ,а тия японци на 2.0 слагат барабани....

кви японци бе???? :shock

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 11 яну 2008 20:20

Gigabyte написа:Абе колега няма маясто за сравнение между Корадо и тва Купе.Просто Корадо си е Кола с главно К ,а тва вчера гледам едно купе уш 2000 16v и отзад с барабани :lol: :lol: Дори на старите коли спортни издания има дискове отзад ,а тия японци на 2.0 слагат барабани....

А ти сигурен ли си че е с 2.о мотор,щото вие тук сички пишете за тоз мотор па аз дали съм видел 1 при мен :roll:

G60

Мнениеот G60 » Пет 11 яну 2008 20:24

Veso101 написа:

кви японци бе???? :shock
:lol: Ама те всички дръпнати си приличат тои човека затва ги бърка японците и корейците :wink:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пет 11 яну 2008 20:30

АА да бе корейско беше ама както каза колегата всички корейци,китайци,японци са все едни и същи :D :D

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 11 яну 2008 21:19

MITKO_DVD написа:

Аре позволи ми малко да те нахраня че даваш неточна информация, без лоши чувства разбира се :wink:

Първо малкия мотор не е 150коня, а е 143коня :idea: големия е 2.7 и не е над 200коня, а е 167коня.

И с двата мотора, колата е бавна, подчертава бавна и тромава.

Хйундай купе е най-голямата псевдо спортна кола, по точно това не е спортна кола :idea: (тук сме на едно мнение)

Последните две поколения не са нищо особено, като изключим, че последното три пъти му променят външния вид и това му е втори фейслифт.

Тая кола е най-тъпия начин да похарчиш 50хил.лв и един от най-бързо обезценяващите се автомобили.
Мой прятел изкара чисто нов Хйундай Купе от индудтриал кометрс, колата като цяло не му е създавала изобщо проблеми, за времето си 2004-та беше много интересна, но е доста спъната, като ускорение и няма никаква тръпка да я караш. Завива добре и ходовата част е добре настроена, спирачките не са нищо особено.

До тук с хубавите неща, това е псевдо спортен автомобил както казах не върви и не спира както подобава на един спортен автомобил :idea:
Всеки един актуален хот хеч е по-добър от това недоразумение и ще го направи смешен (че дори и старите има по-добри динамични показатели и мотори са по-читави)

А предния модел пък е супер смешната история, не си струва дори да се коментира. :idea:

quote="G3"]един приятел има такъв 2.0 150коня по редкия модел , по масиви са 1.6..
отзад е доста тесно.. возия добра
за вържен падал е от доста коли по 150 коня , вкл АБФ и нисан нх 100

е тоя клип аз съм го снимал... http://vbox7.com/play:73f68255
колицата ми харесва но е само за газария[/quote]

Тая кола я няма с мотор 2.0 150коня, предлага се с 2литров мотор с 138 и 143конски сили, 150коня няма!!!
Тая кола ще пада и от хонди 1.6 по 125коня :wink:

Последна промяна от niikoo_1 на Пет 11 яну 2008 21:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 11 яну 2008 21:24

пичове, на вас май ви трябва самолет с вертикално излитане :lol:

на момчето му харесва колата като форма, няма да ходи на сътезание с нея, то пък у нас и едни състезания има :lol:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 11 яну 2008 22:14

niikoo_1 написа:
MITKO_DVD написа:

Аре позволи ми малко да те нахраня ...................

Айде нахраниме да не те нахраня аз :evil: ,смешко :twisted:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 11 яну 2008 22:24

niikoo_1 написа:
MITKO_DVD написа:

И с двата мотора, колата е бавна, подчертава бавна и тромава.

Хйундай купе е най-голямата псевдо спортна кола, по точно това не е спортна кола :idea: (тук сме на едно мнение)

....................

Подчертавам не по-бавна и тромава от твойто голфенце :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 11 яну 2008 22:26

Нищо лошо пич, но покажи ми къде има Хйундай КУпе от актулания модел 150 или +200коня да излиза с тия коне от завода :idea: :!:

2,7 не е нищо особено :idea: :wink: , ако за теб 160коня на близо 1400кг е нещо впечатляващо като динами няма за какво да говорим :lol: mhihi

Модерен Дизелов хечбек с2.0двиагател има по-добра динамика от това псевдокупе :!: говоря за показатели от 0-100км/ч 1/4миля, спиране, еластично и всичко което се сетиш. Тая кола е големия смях!
В Такава кола съм карал и съм се возил преди доста време :idea:

Защо си промени посте :?:

Мойта кола никъде не съм я спонемавал :idea: с нея си ходя до работа само и не претендирам да е нищо особено, но понеже не си много в час с бегачките щи дам едно линкче да по умуваш в/у него:

http://zeperfs.com/duel182-646.htm

И пак казвам мойта, стара кошница на 11година за 6хил. лв. не съм я спонемавал никъде в поста си не знам за какво ме заяде.

Няма с кво да ме нахраниш щото не са тия ясни някой неща относто кое колко върви и какви са му техн.параметри :idea: искрай на чертата един такъв Хйундай да му сипя с големия черпак, че така по форума да си пишем не е сериозно :idea: :!: :idea:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 11 яну 2008 22:37

niikoo_1 написа:Нищо лошо пич, но покажи ми къде има Хйундай КУпе от актулания модел 150 или +200коня да излиза с тия коне от завода :idea: :!:

2,7 не е нищо особено :idea: :wink: , ако за теб 160коня на близо 1400кг е нещо впечатляващо като динами няма за какво да говорим :lol: mhihi

Модерен Дизелов хечбек с2.0двиагател има по-добра динамика от това псевдокупе :!: говоря за показатели от 0-100км/ч 1/4миля, спиране, еластично и всичко което се сетиш. Тая кола е големия смях!
В Такава кола съм карал и съм се возил преди доста време :idea:

Виждам че доста ги разбираш и затова некой ден ше зема да ти звънна да ми пообясниш некой работи на мен непросветения който се излага тук :wink:

В понеделник ше ти пусна един пост,колкото до 150 конете аз съм ги закръглил тук си прав,но ще се чуем допълнително :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 11 яну 2008 22:49

Направо вади едно Купе 2.7 на чертата готов съм да се пусна с такава кола не ме е страх да загубя :lol:

И в двата си варианта на задвижване тая кола не върви, това ми беше мисълта :wink: това трябва да е ясно на хората който се интересуват от това нещо.
Красиво е но до там.

Може и да хвърлиш един поглед на тоя линк,
http://zeperfs.com/duel182-646.htm

че нещо нет-а ми се бъгна и не ми поства постовете като хората, а на части.

И защо е понеделник поствай сега, да видим, за какво иде реч, понеделник съм на работа. :lol:

Може още сега да ми звъннеш :lol: 0889 292964 или 0885 80 80 05 :wink: нищо, което да не е невярно не съм написал в тая тема :lol:
a само Азбучни истини, ако не ти харесват сори, но това е истината за тая кол.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 11 яну 2008 23:10

Само едно ще ти кажа виж скъпата версия на това Купе и му сложи още 20 и няколко коня от горе .
Такъв може да се поръча :wink: ,защото има със сигурност такова в БГ заводско 8)
http://www.hyundaiusa.com/vehicle/tibur ... specs.aspx

А ето това излиза есента тази година виж за какво става въпрос :wink:

http://www.hyundaiusa.com/vehicle/avail ... Coupe.aspx

Последна промяна от MITKO_DVD на Пет 11 яну 2008 23:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 11 яну 2008 23:11

не се дрънкаите като малки деца.
и за мен е странно 4е уж е спортно купе а е като куцо магаре-но за толкова пари не е зле,а и държат на тормоз,но не е нищо особено като кола

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Съб 12 яну 2008 0:23

Сега да подкрепя леко Ники,лятото карах Акура Интегра 1.8 16в 140к.с http://forum.vwclub.bg/garage.php?mode=view_vehicle&CID=3024 Хондичката определено не вървеше като за 140коня според мен,но въпреки това на два пъти съм се дърпал със хюндай купе V6 и за голямо учудване не им дадох шанс да дишат.Само за справка сивик 1.6 втек 160к.с ме правеше луд!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”