Предложение за нов раздел
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има специална тема за предложения към администратори и модератори. Там се дават такива предложения, включително и за нови раздели. Създаването на нов раздел не се решава, поне за сега, от потребителите, а от управата на форума, и в частност от създателите му, които имат крайната дума по този въпрос. Ето защо настоящата тема я заключвам.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
мдааа, аз обаче бих искал да разясня някои положения.
предупреждавам! поста ми не е заядлив нито обиден-поне със сигурност не е замислен като такъв!
колеги, първо нека ви напомня че този форум касае автомобили, по конкретно марката ФВ и някои нейни производни.
много ме радва това че за всичко разчитате на форума-това означава голямо доверие и сплотеност, но съгласете се че подраздел "сърби ме" няма почва в точно този форум.
то не бяха "подарявам", то не бяха сякакви интерпретации...
нов раздел се открива само след предложение до екипа, старателното му обмисляне от екипа и известен период на пробна експлоатация.
и това в никакъв случай не зависи от общото мнение и настроение!
държа да подчертая!
колкото и хора да са ЗА или ПРОТИВ-това всъщност е без значение.
така че просто не се хабете в подобни теми.
няма смисъл...
предупреждавам! поста ми не е заядлив нито обиден-поне със сигурност не е замислен като такъв!
колеги, първо нека ви напомня че този форум касае автомобили, по конкретно марката ФВ и някои нейни производни.
много ме радва това че за всичко разчитате на форума-това означава голямо доверие и сплотеност, но съгласете се че подраздел "сърби ме" няма почва в точно този форум.
то не бяха "подарявам", то не бяха сякакви интерпретации...
нов раздел се открива само след предложение до екипа, старателното му обмисляне от екипа и известен период на пробна експлоатация.
и това в никакъв случай не зависи от общото мнение и настроение!
държа да подчертая!
колкото и хора да са ЗА или ПРОТИВ-това всъщност е без значение.
така че просто не се хабете в подобни теми.
няма смисъл...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”