Здравейте на всички.Искам да попитам дали едно шишенце спирачна течност от 475 Мл ще ми стигне да налея в спирачната система на Фият Панда.В момента няма никаква течност ..
Благодаря !!!

Спирачна течност!
Re: Спирачна течност!
Racer написа:Здравейте на всички.Искам да попитам дали едно шишенце спирачна течност от 475 Мл ще ми стигне да налея в спирачната система на Фият Панда.В момента няма никаква течност ..
Благодаря !!!
Колега едно съветче само - регни се във форума на фиат, че май много въпроси за пандата имаш

Извинете колеги , няма да пиша повече тука .Попринцип не е моя тази кола а на един приятел и в момента я правиме, и за това задавам някой въпросчета в този клуб защото, до сега за мойто голфче , винаги съм получавал информация за това което ми трябва за по малко време. От този форум съм научил доста неща аз попринцип не пиша ного но чета сички теми и вече на секи проблем имам отовор дали е точен не съм сигорен на някой но вече мога да изразявам мнение.За което много се радвам.Докато в другите форуми не влизат толкова хора а и си пишат по техни си проблеми като чета по БМВ клуба нищо против нямам но имам чуството че си правят тема само за да си пишат един с друг.Затова има скаип или Меил.Но както и да е .Благодаря ви колеги и вече ще се съобразявам ще пиша в другите форуми за тоя фият докато го направвиме ако има още въпросчета 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”