мнения за Голф 4

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
MAiK88
Автомобил:
Двигател:

мнения за Голф 4

Мнениеот MAiK88 » Съб 12 яну 2008 18:24

здравеите фенове на марката vw !! имам желание да си закупя голф 4 тди 110 кс (или нагоре) от 99 г ( може и по горна) та въпроса ми е как да процедирам , кое да гледам по колата , има ли някакви тънкости ,какви документи е желателно да има колата!!! да я карам ли на сервиз за преглед и тн!!! как може да разбера да ли е удряна и тн !!! благодаря предварително !! темата може да ви звучи глупаво за което се извинявам !! но моля за смислени мнения защото много ме страх да не си хварля парите които съм събирал с труд на вятъра :cry: за някои барутник :roll: сигурен сам че тука има компетентни интусиясти които ще напишат полезни мнения :wink: МЕРСИ
mod edit: santo_trafficante

Потребителски аватар
mimovento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mimovento » Съб 12 яну 2008 18:29

:търсачкаа

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 12 яну 2008 18:47

Заглавието ти е на латиница!
Въпросът ти се отнася за всяка кола, не само Голф 4. Ако взимаш от БГ водиш на сервиз. Но ти препоръчвам да не е от БГ. Кола над 5-6000 лв по-добре от Германия. Една идея по-скъпо, но после няма да си биеш главата.

Имаше една тема "Какво да гледаме като купуваме кола на старо" или нещо от сорта. Може и да беше статия.

Успех.

MAiK88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAiK88 » Съб 12 яну 2008 18:59

мисля да е от българия
защото от германия ми е тумна индия как стават работите !!!

Потребителски аватар
komitov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот komitov » Съб 12 яну 2008 19:37

От БГ трудна работа читава още по трудна въоражаваш се със търпение отделяш много време и хукваш по оказионите и то само с доверен майстор.

Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Biser » Съб 12 яну 2008 19:53

Има много мнения по твоя въпрос. Колата е добра и си заслужава парите, но вече станаха твърде много четворките и те съветвам да се насочих към друг модел :idea:

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 12 яну 2008 19:55

MAiK88 написа:мисля да е от българия
защото от германия ми е тумна индия как стават работите !!!

Има с хора, които с това се занимават. Казваш му какъв модел точно искаш и той ти праща снимки като намери. Те повечето даже си имат хора, които живеят в Германия и те търсят. Така разходите са минимални и работата става по-бързо. И ти докарват качествена кола, а не некой таралясник.
Аз така направих и съм доста доволен. Не се занимаваш ти да си губиш времето по автокъщи и други мошенници.

MAiK88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAiK88 » Съб 12 яну 2008 20:10

много ми е объркано !! щото като кажа на тоя човек да ми донесе кола !!! тои ще гледа да е колкото се може по евтина нали ?? за да направи пари и точно това ме притеснява ако ми докара барутник :roll:

Потребителски аватар
vw_edition
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_edition » Съб 12 яну 2008 20:39

MAiK88 написа:много ми е объркано !! щото като кажа на тоя човек да ми донесе кола !!! тои ще гледа да е колкото се може по евтина нали ?? за да направи пари и точно това ме притеснява ако ми докара барутник :roll:

попринцип е така но там са доста по малко изтерзаните коли отколкото тук повярваи ми и аз съм пътувал по германия австрия и т.н и съм вкарвал такива коли и дори и наи забитото градче в наи затънтената автокъща може да намериш прилична кола за не много пари е сега друга е темата колко ще те натоварят то затова излиза някои път малко по дебело но пък имаш читава кола и не съжаляваш :)

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Съб 12 яну 2008 20:50

Човече ако искаш ще те свържа с човек и се качващ при него в буса и отлиташ за австрия. Избираш си кола/той те разкарва насам натам/ спазарвате цената и си идваш доволен.

Потребителски аватар
komitov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот komitov » Съб 12 яну 2008 21:12

Съветвам те даси купуваш кола само като си я видял от близо на снимката изглежда хъбава а после на автовоза като я видиш оле мале какво си купих успех приятел дано имаш късмет.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 12 яну 2008 21:19

MAiK88 написа:много ми е объркано !! щото като кажа на тоя човек да ми донесе кола !!! тои ще гледа да е колкото се може по евтина нали ?? за да направи пари и точно това ме притеснява ако ми докара барутник :roll:

Там е работата, че така правят тези от автокъщите в БГ. А тези, на които ти им поръчваш, ти се обаждат, казват "Намерил съм кола на толкова пари, в БГ тя ти идва на толко пари" ( с неговата комисионна). Праща ти снимки и ти казваш да или не. Пък ако ти докара нещо което ти не искаш да вземе, той няма как да те накара да го вземеш.
Пък ти и да гледаш някоя кола от близо, а не на снимки мислиш ли, че ще видиш нещо, което той не би видял, дето с това се занимава? Ти можеш само на външен вид да я видиш.

Последна промяна от mishu на Съб 12 яну 2008 22:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
komitov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот komitov » Съб 12 яну 2008 21:32

Аз не казвам само заБГ нека отиде в Австрия , Германия кадето си хареса но да купува само като е до колата.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 12 яну 2008 22:25

komitov написа:Аз не казвам само заБГ нека отиде в Австрия , Германия кадето си хареса но да купува само като е до колата.

То и така става, но ако не разбираш достатъчно и в Германия и в Австрия ще те излъжат.
2-ро трябва да знаеш език.
3-то имаш доста големи транспортни разходи. Ще ти се налага да пътуваш за да гледаш някви коли.
4-то трябва да спиш някъде.
5-то не всеки може да се вдигне и 10 дена да си търси кола.

Не е за всеки да ходи сам да си търси кола.

Потребителски аватар
komitov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот komitov » Съб 12 яну 2008 22:40

Това е мое мнение не задължавам никого с него вкраина сметка всеки прави това което е наи изгодно.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”