Добър газаджия в София-къде?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Добър газаджия в София-къде?

Мнениеот sashoskiora » Нед 16 дек 2007 12:53

Къде ще препоръчате да отида за реглаж и преглед на газовата и как вървят цените на тези услуги.Аз съм от Сухата река.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 16 дек 2007 12:55

Колега, най-добре отиди в Аргус Газ -> http://argus.dir.bg/ . След лутане няколко месеца по газаджии тези хора ми оправиха колата! :)

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Пет 28 дек 2007 14:21

и сервиза до басейна на Спартак е добър, там ми сложиха на мене газовата, добри са, цените им са нормални, а и гледам яко такситата ходят там, което си е гаранция отвсякъде :077: :да:

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Пет 28 дек 2007 15:23

didoriginal написа:Колега, най-добре отиди в Аргус Газ -> http://argus.dir.bg/ . След лутане няколко месеца по газаджии тези хора ми оправиха колата! :)

:да: На мен там слагаха газовата и мисля, че си разбират от работата.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 30 дек 2007 11:47

Можеш да се обърнеш и към колегата The Machine
Има тема негова или в този раздел или в Сервизи...

orlinlakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlinlakov » Съб 12 яну 2008 22:48

didoriginal написа:Колега, най-добре отиди в Аргус Газ -> http://argus.dir.bg/ . След лутане няколко месеца по газаджии тези хора ми оправиха колата! :)

Лично мое мнение там недей да стъпваш. Съвсем случайно попаднах там бях още със старото рено 9 имах проблем с изпарителя. Отивам и питам можете ли да ми оправите ами можем. Дотук добре.Следваха три дне бяха ми докарали колата нито на газ нито на бензин да върви смениха ми мембраните на изпарителя уж там беше проблема изкараха има няма 3000км след което се скъсаха на ново взеха ми 50лв за мембрани. От тогава досега кракът ми не е стъпвал и няма да стъпи там. Вярно от тогава досега са минало поне 2 години та може и да се е сменил персонала.Изводите оставям на вас.

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Съб 12 яну 2008 22:51

Ходи при Тhe_Machine!
Вери сатисфайд!

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Съб 12 яну 2008 23:43

:oops: :roll:
Близо до нас има едни типове, които правят преглед (ако говорим за документален преглед със стикер)

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Съб 12 яну 2008 23:50

The_Machine написа::oops: :roll:
Близо до нас има едни типове, които правят преглед (ако говорим за документален преглед със стикер)

Освен прегледа да я барнат да харчи по малко 10-ина 11 max градско това ми е мечтата,разправят била осъществима...

Ако не да зимам някоя книга и сам да се оправям,че съм ги позабравил бензиновите коли,а с газта съм лайк...

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Съб 12 яну 2008 23:54

10-11 градско зимно време? :roll:
Дай да пробваме, ама нещо не ми се вярва много-много :D

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Нед 13 яну 2008 0:01

The_Machine написа:10-11 градско зимно време? :roll:

На първа заплата съм при теб,че сега съм на издръжка на жената,трябва палец и капачка и може би свещи,е как си бях свикнал с дизелите.........

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Нед 13 яну 2008 0:28

sashoskiora написа:
The_Machine написа:10-11 градско зимно време? :roll:

На първа заплата съм при теб,че сега съм на издръжка на жената,трябва палец и капачка и може би свещи,е как си бях свикнал с дизелите.........

Ще дойдеш ти в АГУ сектата, всички рано или късно идват :lol: :lol: :lol:
Няма проблеми, ще ти сменя чаркалаците, заповядай да се запознаем :)

Потребителски аватар
apchih
Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
Двигател:

Re: Добър газаджия в София-къде?

Мнениеот apchih » Нед 13 яну 2008 1:32

sashoskiora написа:Къде ще препоръчате да отида за реглаж и преглед на газовата и как вървят цените на тези услуги.Аз съм от Сухата река.

Тръгваш посока Mercedes по Васил Кънчев (м/у Хаджи Димитър и Ст. Караджа) и точно преди кръстовището в дясно има газаджии. Добри са, ама според мен :)

Д-р Иван Селимински и Витиня, точно на ъгъла на 2 улици, посока Хр. Ботев като тръгнеш.

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

газ

Мнениеот amikus » Нед 13 яну 2008 2:55

orlinlakov написа:

Лично мое мнение там недей да стъпваш. Съвсем случайно попаднах там бях още със старото рено 9 имах проблем с изпарителя. Отивам и питам можете ли да ми оправите ами можем. Дотук добре.Следваха три дне бяха ми докарали колата нито на газ нито на бензин да върви смениха ми мембраните на изпарителя уж там беше проблема изкараха има няма 3000км след което се скъсаха на ново взеха ми 50лв за мембрани. От тогава досега кракът ми не е стъпвал и няма да стъпи там. Вярно от тогава досега са минало поне 2 години та може и да се е сменил персонала.Изводите оставям на вас.

Аз пък съм карал 100 коли там и всичките са ми ги оправили перфектно
гарантирам за момчетата там.А ти с това ренде дет си ходил то не е имало жив конструктор и набори кой знае в какво състояние е било много е лесно да плюеш по някой.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 13 яну 2008 13:40

За да не пускам нова тема ще питам тук :
-трябва ми газаджия,който може да узаконява газови уредби.Понеже си я слагах сам имам само паспорт за бутилката с печат от нейния производител и разни данни.Доколкото знам трябва да се попълнят още някакви работи и да се сложи печат от този,който я е монтирал и проверил,което всъщност ми е необходимо на мен.След това вече няма никакво знаечение и мога да и правя преглед навсякъде.
Преди имах един такъв познат ама понеже не си сложих газовата при него ми е неудобно да отида сега.
Също така имам ламбда контрол ама не мога да си го настроя добре понеже явно не мога да се справя.На повечето места като ида и ми казват "о той явно не работи добре или е нещо прецакан" още преди да вдигнат капака и искат да го махат а аз не давам понеже си работи и е на един месец а изпарителя има нужда да се понастрои малко просто и да се преобучи ламбда контрола наново.
Благодаря!

Върни се в “Автогазови уредби”