от вчера имам страшен проблем. колата ту се оправи ту нещте да се заключва и да се отключва нито със алармата нито със ключ!а и само шофйорското стъкло работи от моята врата другите не деистват спря ми и 2 та скорост на стъклата ужас!!! моля ви ако някои има нещто в предвит, предварително ви благодаря!
mod edit: dobrinb
Пасат б5 нито се заключва, нито се отключва - Решено!!!
99.9% вероятност за неизправност в комфорт модул.
поради снеговете и ляпавицата - възможно/вероятно попадане на вода (добре омесена със луга/сол или каквито там лайна слагат) - модула се намира в краката на водача. ако е това може да се размине само със подсушаване.
това, което със сигурност трябва да се направи - диагностика: VAG-COM - вече се предлага на доста места.
поради снеговете и ляпавицата - възможно/вероятно попадане на вода (добре омесена със луга/сол или каквито там лайна слагат) - модула се намира в краката на водача. ако е това може да се размине само със подсушаване.
това, което със сигурност трябва да се направи - диагностика: VAG-COM - вече се предлага на доста места.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат б5 нито се заключва, нито се отключва - Решено!!!
Хора, помагайте. От скоро съм с пасат б5. Централното работеше много странно. Ту не работи едно ту друго заключване, от едно или от друго място. Като отворих шофьорската врата - вътре студени спойки и 4 микрета. Всичко оправих но ... Най-странното е, че когато единия микрет го шунтирах започна да работи абсолютно всичко освен заключването + конфорт затваряне на джамовете от багажника. А преди това от там работеше винаги, ама само това работеше, а колата се самоотключваше по някое време.
Та въпросът ми е: дали някой има идея, за какво се ползват тия два микрека(2-та са за откл. и закл. а другите два ...???).
П.С. Направо се видях в чудо два дни.
Та въпросът ми е: дали някой има идея, за какво се ползват тия два микрека(2-та са за откл. и закл. а другите два ...???).
П.С. Направо се видях в чудо два дни.