Зимни гуми - кои според вас са най - добрите
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
веселин написа:Утре ще сложа отпред Maloya Cresta 220 и след теста ще напиша мнението си - обективно и безпристрастно!
Така - ето и впечатленията ми
Сух път - асфалт - отлично спират и приятно изненадан от ниското ниво на шума /след доста прочетени мнения из автофорумите/
Който е ходил до Германския манастир и до поделението горе на върха знае са какво изкачване става въпрос - пътя беше сняг доста утъпкан и на места заледен - никакви проблеми , /само моята глупост да спирам и да се опитвам да потегля нагоре от заледено/ , иначе от сняг си потегля по стръмното без да буксува - стигнах до поделението , после с какъв акъл реших да ги пробвам офф - роуд не знам.Видях , че някакъв джип е вилнял по черния път и реших , че и аз мога

Издрапах 250 метра в неговите следи и нъц - окопах се яко и добре , че имаше клонки , а и с лопатката от багажника изкопах малко пръст изпод снега за да сложа под гумите - после пак имаше едно окопаване , но пак успях да издрапам като по чудо - съжалявам , че не си взех фотото.
Та според мен не е лоша Крестата - за цена от 102 кинта /175-65-14/
веселин написа:Горе вилната зона на с.Горни Лозен - първо в дълбок сняг , после на път с утъпкан сняг+лед и задължително киша + накрая "дошъл съм за нещо сухо"![]()
![]()
Така - ето и впечатленията ми
Сух път - асфалт - отлично спират и приятно изненадан от ниското ниво на шума /след доста прочетени мнения из автофорумите/
Който е ходил до Германския манастир и до поделението горе на върха знае са какво изкачване става въпрос - пътя беше сняг доста утъпкан и на места заледен - никакви проблеми , /само моята глупост да спирам и да се опитвам да потегля нагоре от заледено/ , иначе от сняг си потегля по стръмното без да буксува - стигнах до поделението , после с какъв акъл реших да ги пробвам офф - роуд не знам.Видях , че някакъв джип е вилнял по черния път и реших , че и аз мога
Издрапах 250 метра в неговите следи и нъц - окопах се яко и добре , че имаше клонки , а и с лопатката от багажника изкопах малко пръст изпод снега за да сложа под гумите - после пак имаше едно окопаване , но пак успях да издрапам като по чудо - съжалявам , че не си взех фотото.
Та според мен не е лоша Крестата - за цена от 102 кинта /175-65-14/
Колега не съм убеден, че ще останеш доволен от резултата.
Нямя такава гума било тя зимна, лятна и не дай боже всесезонна която да покрие особеностите на лятото зимата и всички сезони.
Зимните гуми имат даже по - вече разновидности от летните...
...а всесезонните стават само за икономия на пари и за неосъзнати убийци и самоубийци. !!!!
Но всеки си преценява . Но за жалост всичко е пари
Дано доживеем време да купуваме НАЙ-ДОБРОТО.

Желая на всички колеги много километри без произшествия и аварии
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
BFgoodrich WinterG / 2 T/A xtra вървят, копат спират общо взето са супер http://www.pneumaticibfgoodrich.it/bfgit/front/affich.jsp?codeRubrique=7&codePage=BFG_PAG_PRODUCT2&lang=IT
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”