Добър газаджия в София-къде?
- nikolov ilko
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, колата ми е Голф 1,8 - 75 кс. ААМ двигател 1993 год. Поставих АГУ "Ловато" в "Аргус" и съм много доволен. Няма никаква разлика при работа на двигателя на газ и бензин. Изминал съм около 1000 километра. Разхода на газ при градско ми е около 12 л.на 100 км. Според мен момчетата в "Аргус" работят отлично и си разбират от работата
здр
тоя колега nikolov ivko имам чуството че е рекламно лице на тия газаджии от спартак! Аз лично съм най-доволен от газаджиите на павлово зимат супер евтино,а са уникално добри и работят с чисто нова апаратура 10лв диагностика! не правя реклама а само казвам че си карах голф 3-ка гти 2е и никаде не можаха да я оправят при поне 3ма газаджии момчетата им я оставих и я направиха това което зависише от тях но викат ти първо трябва да си оправиш колата на бензин дебитомер и тогава ела и ми върна момчето парите за диагностика(10лв)направо не повярвах на ушите си майстор да го каже:) та затова мога да твърдя с рака на сърцето че не само работят качествено но и съвестно сигорно са единствените майстори честни!поне по мой наблюдения
Върни се в “Автогазови уредби”