проблем с мигачи и аварийки

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Golf_2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

проблем с мигачи и аварийки

Мнениеот Golf_2 » Нед 13 яну 2008 16:53

Понеже имам проблем с чистачките(сами се включваха) реших днес да го оправя.

Свалих волана. При свалянето на механизма за мигачите строших без да искам бутона за аварийките. Свалих механизма за чистачките и утре ще си купувам нов!

Сложих само механизма за мигачите, но сега нямам мигачи(мога да превключвам на къси и дълги, но мигачи няма). Аварийки няма по разбираеми причини.

Има ли нещо общо бутона за аварийките с мигачите? Мога ли да сменя само бутона за аварийките и от къде мога да намеря такъв?

Потребителски аватар
The Officer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Officer » Нед 13 яну 2008 17:02

Значи колега направо си търси лоста левия дето е за мигачите и фаровете.Нов е някаде около 20-25 лева.На старо е пак толкова.Аз имах подобен проблем-като си пусна аварийките и колата даваше на контакт,а ако е запалена и пусна аварийките и угасваше.Смених си лостчето срещу 20 лева и сега сичко е ОК.

Golf_2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Golf_2 » Нед 13 яну 2008 17:37

Мога ли да изкарам бутона за аварийките извън волана? Примерно до бутоните за фаровете за мъгла и реотана?

Потребителски аватар
ZZ_TOP
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ZZ_TOP » Нед 13 яну 2008 17:55

можеш ,що да не можеш ,ама си е играчка с опъване на кабели , букси спойки или усукване и изолиране (общо зето ташак работа ) а как ще запушиш дупката отгоре :idea: :roll:

Golf_2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Golf_2 » Нед 13 яну 2008 18:13

ZZ_TOP написа:можеш ,що да не можеш ,ама си е играчка с опъване на кабели , букси спойки или усукване и изолиране (общо зето ташак работа ) а как ще запушиш дупката отгоре :idea: :roll:

Продава ли се само бутона или целия механизъм трябва да сменя, за да ми тръгнат мигачите и аварийките?

Как да го поставя, така че да не го счупя отново бутона? Пласмасата на таблото, което обгражда бутона от вътрешната страна трябва ли да се сваля и ако трябва как?

Какви пари ще ми струва?

Механизма за чистачките за какви пари се продава?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”