Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- cerber4o
- Автомобил:
- Двигател:
trunner написа:Да ти кажа честно нито прасетата, нито телетата, нито агнетата, абе не се сещам за животно което да пуши! Другото което не се сещам е за някой който да яде бял дроб, но както си решиш, може да пробваш![]()
Стига си пушил бе мамка му![]()
Охх ок мамка му ... пак ще ям кат разпран утре ... то по евтино цигари да си купя отколкото да ям колкото ми се яде като не пуша ама заради теб ще пробвам !!!

Последна промяна от cerber4o на Съб 12 яну 2008 22:30, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
cerber4o написа:Охх ок мамка му ... пак ще ям кат разпран утре ... то по евтино цигари да си купя отколкото да ям колкото ми се яде като не пуша ама заради теб ще пробвам !!!
Ама то проблема не е толкова в парите.Ясно е че ако ядеш ще дадеш повече за ядене от колкото за цигари,ама си вредиш на здравето.Българина е така качат нещо и той "ОУ спирам го глей кво скъпо е станало" а не мисли за здравето.Цигарите могат да се спрат и без да се тъпчиш.Баща ми без да се тъпчи(нормално ядене) е качил 7 кила за 10 дена от цигари(верно е че не ходи на работа) ама пак си е качване.Спрей ги и ще имаш пари и ще си здрав.Успех на всички в начинанието им.

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
cerber4o написа:trunner написа:Охх ок мамка му ... пак ще ям кат разпран утре ... то по евтино цигари да си купя отколкото да ям колкото ми се яде като не пуша ама заради теб ще пробвам !!!
Заради него?!Пробвай заради себе си да ги спреш,той колегата си е добре.Ти си този който пуши.Lizard написа:аааа не е чесно!!!
Аз тамун бях решил да се включа и аз
2 дена не бех пушил. И некво келеме да вземе да ми бутне колата даго **** манафите даго ....
ся застраховки отпуски разправии сервизи направо ми е супер весело ...
Ами пуши докато се оправиш и после идвай в клуба

Върни се в “ОФФ-Топик - други”