Голф 2 - 1,6 карбуратор.
Помогнете ми защото двигателя се омасли преди 1 месец и това не ми харесва.Казаха ми че това е гарнитурата на Двигателя и че трябва да се смени, но тук четох че е добре като се смени гарнитурата да се шлайфат клапаните.А това си е направо Основен ремонт?
Какво ще ме посъветвате, нов шофьор съм и не знам какво да правя?
Също така ми кажете добър сервиз къде мога да го направя и горе долу колко ще ми струва.
Благодаря ви предварително.
Очаквам отговора ви!

Основен ремонт на Голф 2 1,6 карбуратор?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа
Това което е точно под въздушния филтър.Като я взех, отгоре нямаше масло, а сега има.
Мисля че това се получи когато веднъж яко я вкарах в обороти.
Овен това днес като я запалих и пуснах парното и покарах малко и ми замериса на изгоряло масло, отворих капака и гледам пуши от двигателя отзад.
Абе яко съм се наплашил, а иначе си върви добре. На Газ и Бензин съм, Бензин докато загрее и после газта пускам.
Мисля че това се получи когато веднъж яко я вкарах в обороти.
Овен това днес като я запалих и пуснах парното и покарах малко и ми замериса на изгоряло масло, отворих капака и гледам пуши от двигателя отзад.
Абе яко съм се наплашил, а иначе си върви добре. На Газ и Бензин съм, Бензин докато загрее и после газта пускам.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 14:00, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”