...искам да си сменя педалите с някакви позудобни. Пък и позкрасиви, да ми се връзват с интериора. Един приятел каза, 4е няма проблеми да ми донесе от Германия, оба4е били само един вид или размер... не можа то4но да ми обясни. Пък аз ни6то не разбирам и не искам да му поръ4вам и после да си ги бия в главата. Само пло4ката ли се сменя на педала или и лост4ето, което го държи? Изоб6то възможно ли е да се използва един вид педали за вси4ки автомобили едва ли не били някакви стандартни.
Някой сменял ли е да ми каже какво е?

Въпрос за сняма на педали...
- 
				prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тея педали се завиват с болтове през оригиналните ти плочки на отливката, по принцип на заводските има черни гумички и под тях е само метал....
Махат се гумичките и се дупчи с бормашина през педала ти, гледай да спазиш еднакво разстояние м/у 3те педала да не натискаш с един крак по няколко 

Иначе не е хич трудно....

Махат се гумичките и се дупчи с бормашина през педала ти, гледай да спазиш еднакво разстояние м/у 3те педала да не натискаш с един крак по няколко

Иначе не е хич трудно....
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Има и такива, които пасват на мястото на ориг. гумички: махат се ис се слагат алуминиевите, кито имат само гумени уплътнения!

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за сняма на педали...
Emil написа:...искам да си сменя педалите с някакви позудобни. Пък и позкрасиви, да ми се връзват с интериора. Един приятел каза, 4е няма проблеми да ми донесе от Германия, оба4е били само един вид или размер... не можа то4но да ми обясни. Пък аз ни6то не разбирам и не искам да му поръ4вам и после да си ги бия в главата. Само пло4ката ли се сменя на педала или и лост4ето, което го държи? Изоб6то възможно ли е да се използва един вид педали за вси4ки автомобили едва ли не били някакви стандартни.
Някой сменял ли е да ми каже какво е?
50-60лв-фирмени(пробиват се старите,к-т с шестограмчета)не е кой знае колко скъпо а качеството е на ниво
- Emil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gas, да ти кажа може и да си прав за това   ама трябва и да го питам за подробности, за6тото може изоб6то не си заслужава... пък и като се замислих така имаме доста разли4ен вкус и ако ми се върне с някаква смехория, просто 6те се застрелям... те педалите не 4е много се виждат, но ако са кофти, само за тях 6те си мисля сигурно
 ама трябва и да го питам за подробности, за6тото може изоб6то не си заслужава... пък и като се замислих така имаме доста разли4ен вкус и ако ми се върне с някаква смехория, просто 6те се застрелям... те педалите не 4е много се виждат, но ако са кофти, само за тях 6те си мисля сигурно   пък и този вариант с Илиянци много гот зву4и
 пък и този вариант с Илиянци много гот зву4и   10 кинта
 10 кинта  само пътя до София като сложим 6те се ускъпят
 само пътя до София като сложим 6те се ускъпят   
Хора, мерси много за отговорите. 6те поразгледам из Филибето, 4е сега там се подвизавам и все 6те намеря някъде да ми ги сложат, 4е аз... не е НИКАК желателно да експериментирам

ама трябва и да го питам за подробности, за6тото може изоб6то не си заслужава... пък и като се замислих така имаме доста разли4ен вкус и ако ми се върне с някаква смехория, просто 6те се застрелям... те педалите не 4е много се виждат, но ако са кофти, само за тях 6те си мисля сигурно
 ама трябва и да го питам за подробности, за6тото може изоб6то не си заслужава... пък и като се замислих така имаме доста разли4ен вкус и ако ми се върне с някаква смехория, просто 6те се застрелям... те педалите не 4е много се виждат, но ако са кофти, само за тях 6те си мисля сигурно   пък и този вариант с Илиянци много гот зву4и
 пък и този вариант с Илиянци много гот зву4и   10 кинта
 10 кинта  само пътя до София като сложим 6те се ускъпят
Хора, мерси много за отговорите. 6те поразгледам из Филибето, 4е сега там се подвизавам и все 6те намеря някъде да ми ги сложат, 4е аз... не е НИКАК желателно да експериментирам

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Emil написа:gas, да ти кажа може и да си прав за товаама трябва и да го питам за подробности, за6тото може изоб6то не си заслужава... пък и като се замислих така имаме доста разли4ен вкус и ако ми се върне с някаква смехория, просто 6те се застрелям... те педалите не 4е много се виждат, но ако са кофти, само за тях 6те си мисля сигурно
пък и този вариант с Илиянци много гот зву4и
10 кинта
ми питай за модел или най добре снимка да ти прати за да знаеш със сигурност щото колкото и да е дребно после по цял ден ше го гледаш и ако не ти харесва ше те дразни само...увери се че са хубави преди да зимаш.

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
/офф Абе хора гледам доста народ си слага разни ламарини вместо мокетчето и гумата под краката, също така слагат и въпросните илиенски ламарини на педалите вместо гумичките, та ми се върти една миСЛа у главата  ... зима е, дРЪво и камък от студ се цепят, сняг вали на парцали, вече понатрупало 10-на см, всички улица са добре "обработени" от отговорните служби ( да се чете че снегорин или пък пясък не са виждали с месеци )... та качва се нашия лирически герой в колата ( естествено с обилно количество залепнал сняг по подметката на обувките .... и тук идва развръзката... въпросните ламарини няма ли да бъдат като ледена пързалка в този случай ???
... зима е, дРЪво и камък от студ се цепят, сняг вали на парцали, вече понатрупало 10-на см, всички улица са добре "обработени" от отговорните служби ( да се чете че снегорин или пък пясък не са виждали с месеци )... та качва се нашия лирически герой в колата ( естествено с обилно количество залепнал сняг по подметката на обувките .... и тук идва развръзката... въпросните ламарини няма ли да бъдат като ледена пързалка в този случай ???
Предполагам повечето от нас знаят какво е през зимата от сняг да стъпиш на ламарина - изведнъж всички закони на физиката губят смисъл... освен един чийто мащаби придобиват все по-страшни размери - закона за ГРАВИТАЦИЯТА ( абе сега като се замисля не знам дали имаше баш закон за гравитацията.. ама карай )!
 )!
Та натискаш си ти амбреажа ама незнайно защо крака ти изведнъж се плъзва я встрани, я надолу... поне аз така си мисля де... не съм имал удоволствието да пробвам тези педали/ламарини. Айде някой с опит да сподели дали полежението е наистина така като си мисля или пък китайчетата са го предвидили този проблем и ловко излъгали ( по един или друг начин )?

... зима е, дРЪво и камък от студ се цепят, сняг вали на парцали, вече понатрупало 10-на см, всички улица са добре "обработени" от отговорните служби ( да се чете че снегорин или пък пясък не са виждали с месеци )... та качва се нашия лирически герой в колата ( естествено с обилно количество залепнал сняг по подметката на обувките .... и тук идва развръзката... въпросните ламарини няма ли да бъдат като ледена пързалка в този случай ???
Предполагам повечето от нас знаят какво е през зимата от сняг да стъпиш на ламарина - изведнъж всички закони на физиката губят смисъл... освен един чийто мащаби придобиват все по-страшни размери - закона за ГРАВИТАЦИЯТА ( абе сега като се замисля не знам дали имаше баш закон за гравитацията.. ама карай
 )!
 )!
Та натискаш си ти амбреажа ама незнайно защо крака ти изведнъж се плъзва я встрани, я надолу... поне аз така си мисля де... не съм имал удоволствието да пробвам тези педали/ламарини. Айде някой с опит да сподели дали полежението е наистина така като си мисля или пък китайчетата са го предвидили този проблем и ловко излъгали ( по един или друг начин )?
- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Карал съм 1 зима с тези ламарини и проблем няма. Ще гледам да ги снимам въпреки, че предполагам много от вас са ги виждали. 
Единствения проблем е, че ако се качите с плавници от плажа ще натискате по 2-3 педала едновременно 

. Но 100% са много по удобни от стандартните педалчета.

Иначе съм с мокетче при краката и не го заменям за нищо.

Единствения проблем е, че ако се качите с плавници от плажа ще натискате по 2-3 педала едновременно

Иначе съм с мокетче при краката и не го заменям за нищо.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Emil написа:gas, да ти кажа може и да си прав за товаама трябва и да го питам за подробности, за6тото може изоб6то не си заслужава... пък и като се замислих така имаме доста разли4ен вкус и ако ми се върне с някаква смехория, просто 6те се застрелям... те педалите не 4е много се виждат, но ако са кофти, само за тях 6те си мисля сигурно
пък и този вариант с Илиянци много гот зву4и
10 кинта
работя в магазин за декоративни авточасти,за 55лв има при мен на issota,ще останеш очарован от качеството
 тия за 10лв изглеждат ужасно,кривът се,падат и какво ли още не,а имам и едни в магазина, на JOM -30лв и са добри
 тия за 10лв изглеждат ужасно,кривът се,падат и какво ли още не,а имам и едни в магазина, на JOM -30лв и са добри- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Има и на Зендер! Най-яките за мен!